Home Nieuws Foto: Lilian Marijnissen laat zich in weinig kleding zien na afscheid van...

Foto: Lilian Marijnissen laat zich in weinig kleding zien na afscheid van politiek

Lilian Marijnissen laat zich van een kant zien die niet vaak vertoond is. De blondine durft zich in weinig kleding te tonen na afscheid uit de politiek…

Natuurlijk kent iedereen Lilian Marijnissen op een bepaalde manier door haar rol als leider van de Socialistische Partij. Ook wel de SP genoemd. Nu heeft deze partij het niet heel lekker gedaan tijdens de verkiezingen en dat had grote gevolgen. Zo besloot de ambitieuze Lilian Marijnissen af te treden van haar rol als fractievoorzitter. Sommige mensen waren hier heel blij mee, terwijl ander het heel jammer vinden.

Grote pluspunten aan aftreden Lilian Marijnissen

Nu is er gelukkig een nieuw voordeel aan het aftreden van Lilian Marijnissen. Niemand zag deze reden misschien aankomen. Normaliter moest de politicus natuurlijk altijd gepaste kleding dragen en gepaste foto’s plaatsen op haar social media kanalen. Uiteraard is het imago van een leider van een partij hartstikke belangrijk. Hierdoor zagen we de blondine vaak in nette jasjes en statige houdingen. Nu Lilian is bevrijd van haar status, blijkt er een hele andere kant schuil te gaan achter haar. Zo deelt Lilian op haar Instagram een aantal hele spannende foto’s. Er komt een kant naar voren die men nog niet eerder van haar heeft gezien. Dit is natuurlijk in de meest positieve in bedoeld, want het zijn prachtige foto’s van de dame. Misschien voelt Lilian zich eindelijk vrij om te laten zien wie ze nou écht is. Bekijk de foto’s op het Instagram profiel van Lilian hier.

Lilian Marijnissen deelt foto’s in zonnige sferen.

Op de foto’s is te zien dat Lilian een heel topje draagt zonder mouwen. Dit zou normaliter natuurlijk al ‘not done’ zijn geweest, maar nu mag het allemaal. De foto’s lijkten te zijn gemaakt tijdens zonsondergang, wat er voor zorgt dat Lillian straalt in het licht van golden hour. Zo is Lilian ergens buiten, waar het dus nog mooi weer is. Waarschijnlijk heeft de blondine een lekkere welverdiende vakantie genomen. Op de tweede foto zit Lilian in een soort huiselijke omgeving met de zon in haar gezicht. De blondine heeft dit keer wel een jasje over haar shirtje heen, maar ziet er nog steeds prachtig uit.

Grote pluspunten aan aftreden Lilian Marijnissen 

Lees ook: Is Sandra Beckerman (40) de opvolger van Lilian Marijnissen bij de SP?

Lillian Marijnissen durft zichzelf eindelijk helemaal te geven

Met het neerleggen van de functie van fractie voorzitter van de SP dacht Lilian heel veel rust te krijgen. Helaas moest de blondine eerst natuurlijk nog even door alle rep en roer heen die er bij kwam kijken toen ze aftrad. Lilian had daar nou niet veel zin in, dus ze besloot maar naar een kanaal te gaan met een vertrouwde presentatrice. Zo schuift Lilian aan bij De Oranje winter, bij Helene Hendriks. De twee hebben al vaker contact gehad en Lilian geeft aan dat het eerlijk en goed voelde om daar haar verhaal te doen. Zo zegt ze dat ze nu eindelijk zelf mocht kiezen waar ze zin in had. Helene en Lilian zijn stiekem een best leuk duo. Misschien komt daar in de toekomst nog wel iets uit. Helene kan het natuurlijk niet laten om een beetje te vragen aan Lilian of ze nu allerlei geheimen gaat verklappen. Hier is Lilian nog een beetje voorzichtig mee, maar ze moet er zeker wel om lachen. Bekijk de hele video hier.

Meer zien van Lillian Marijnissen kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Lillian Marijnissen? Dan moet je even op haar Instagram account kijken. Daar vind je namelijk nog veel meer moois.

Mobiele versie afsluiten