Home Nieuws Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.

De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat betekent dat voor de komende maanden alle ogen op Joost gericht zijn. En zoals dat gaat met iemand die in de spotlights wordt geworpen, is iedereen natuurlijk ontzettend benieuwd naar zijn privéleven. Want wie is Joost Klein bijvoorbeeld nu aan het daten?

De relatiestatus van Joost Klein

Er is maar weinig bekend over het leven van Joost. Hij heeft een ontzettend groot YouTube kanaal in handen, maar waar dat meestal ertoe leidt dat iemands hele privé bestaan op straat ligt, heeft Joost alles redelijk verborgen weten te houden. Voor zover bekend heeft Joost geen relatie momenteel. Maar met zoveel bekendheid en een Songfestival op de horizon, is Joost beroemder dan ooit. Misschien dat hij daarom binnenkort wel een nieuwe vriendin aan de haak weet te slaan.

De muziek van Joost Klein geeft een kleine hint

Joost Klein heeft minstens een paar relaties gehad in zijn leven, maar omdat hij alles zo geheim houdt, is het lastig om erachter te komen met wie hij allemaal wat heeft gehad de afgelopen jaren. Maar Joost zijn nummers willen soms nog wel eens een verwijzing naar een vervlogen relatie bevatten. Het is alleen meer gokken over wie die teksten dus gaan. Voor zijn  luisteraars maakt dat niet zo heel veel uit. Die genieten alsnog van zijn muziek en kijken ontzettend uit naar Joost zijn Eurovisie Songfestival debuut.

De reis van Joost in de gaten houden kan via Instagram

Wil je alles van Joost meekrijgen de komende tijd in zijn reis naar het Songfestival? Houdt dan vooral zijn Instagram pagina in de gaten.

Mobiele versie afsluiten