Home Nieuws Dit is de favoriete sportman van Johan Derksen (en het is géén...

Dit is de favoriete sportman van Johan Derksen (en het is géén voetballer)

Dit is de favoriete sportman van Johan Derksen (en het is géén voetballer)

Johan Derksen heeft stiekem een andere favoriete sport dan voetbal. Wat vindt hij het leukste om te kijken?

Johan Derksen staat bekend om zijn scherpe analyses en ongezouten meningen bij Vandaag Inside. Maar wat velen niet weten, is dat zijn ware passie ergens anders ligt dan bij voetbal. Het lijkt erop dat Johan Derksen’s liefde voor voetbal misschien wel wat minder diep gaat dan we altijd dachten. Achter die voetbal façade schuilt namelijk een fervent liefhebber van… wielrennen!

Lees ook: Foto: Johan Derksen rekent af met Vandaag Inside-gast Stella Bergsma

Johan Derksen is een enorm fan van Mathieu van der Poel

In een recent interview verklapte Derksen zijn geheime voorliefde voor het fietsen: “Wielrennen is de leukste sport om naar te kijken. Dat verveelt me nooit.” Een verrassende uitspraak voor de man die doorgaans met voetbaltermen strooit. Maar het blijkt dat de voetbalanalist stiekem meer geniet van pedaaltrappen dan van op doel schieten. Mathieu van der Poel lijkt zijn favoriete wielrenner te zijn. Wie had dat gedacht?

Johan Derksen blijft ook gewoon NEC-supporter

Zelfs met zijn liefde voor het wielrennen blijft één ding zeker: de NEC-supporter in Johan Derksen zal nooit veranderen. “Mijn hele familie komt uit Nijmegen, ik ben NEC-supporter voor het leven.” Ondanks dat is hij dus ook een gigantisch fietsfanaat. Wie had gedacht dat achter die voetbalanalist een fan van wielrennen verscholen zat? In plaats van over buitenspel en penalty’s zou Johan Derksen wellicht liever praten over finishlijnen. Er gaat een hele nieuwe wereld open voor de fans van Johan Derksen.

Mobiele versie afsluiten