Jacqueline Govaert

Zangeres Jacqueline Govaert

Jacqueline Govaert, geboren uit muzikale ouders, begon haar reis op de blokfluit, maar werd al snel geleid naar de piano, waarbij haar ouders haar zangtalent aanmoedigden. Als pionierende student aan de Rockacademie in Tilburg, bloeide ze op in de muziekwereld, leidend in de band Krezip. Na Krezip's triomfen, koesterde ze haar solocarrière, samenwerkend met een scala aan talenten voor haar albums "Good Life", "Songs to Soothe" en "Lighthearted Years". Haar muzikale veelzijdigheid strekte zich uit tot samenwerkingen met diverse artiesten en optredens op prominente podia zoals Pinkpop. Naast haar muzikale prestaties geniet ze van een gezinsleven met haar partner en hun zoon en dochter.

Jacqueline Govaert relatie, getrouwd en kinderen

Jacqueline Govaert deelt al vele jaren haar leven met Ivo Maissan, met wie ze twee kinderen heeft, een dochter genaamd Sis en een zoon genaamd Billie. Het gezin koestert de wens om een hond te verwelkomen. Hoewel ze nooit officieel in het huwelijksbootje is gestapt, ziet Jacqueline Govaert het belang van trouwen niet in. Haar partner Ivo Maissan daarentegen zou graag willen trouwen. Voor de geboorte van hun zoon heeft Jacqueline een miskraam gehad, een emotioneel zware periode voor het gezin. Ze reflecteert: "Wat hadden we een verdriet, verschrikkelijk. Het was nog heel pril, maar je gaat je er toch aan hechten. Gelukkig raakte ik daarna al snel weer zwanger. En dan weet je ook hoe blij je ermee moet zijn."

De zus van Jacqueline Govaert

Net als Jacqueline, maakt haar zus Anne deel uit van de band Krezip. Anne vervult de rol van gitarist binnen de band. Verder bestaat de band uit Annelies Kuijsters, die piano speelt en zingt, en Joost van Haaren, die de basgitaar bespeelt. Naast Anne, heeft Jacqueline ook nog een broer genaamd Onno.

Nieuws

Jacqueline Govaert nú al neergesabeld als Songfestival-commentator: ‘heel negatief’

Jacqueline Govaert mag voor het eerst commentaar geven op het Songfestival, maar als het aan de kijker ligt mag ze daar na dit jaar alweer mee stoppen...
Jacqueline Govaert

Profiel

Geboortedatum: 20 april 1982 Lengte: 1,78 meter Sterrenbeeld: Stier Geboorteplaats: Kaatsheuvel, Nederland Woonplaats: Haarlem, Nederland Relatie: Ja met Ivo Maissan Kinderen: (dochter) Sis en (zoon) Billie Beroep: Zangeres Opleiding: Rockacademie in Tilburg Instagram: De Instagram van Jacqueline is @jacquelinegovaert

Foto's

Jacqueline Govaert
Jacqueline Govaert