Evi Hanssen bekomt van schrik op Blauwe Maandag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De dag dat je nul energie hebt, je het liefste in je bed blijft liggen en even helemaal nergens zin in hebt. Blue Monday, oftewel Blauwe Maandag, de meest depressieve dag van het jaar is hier. Gelukkig weet de Vlaamse Evi Hanssen daar wel raad mee.

Evi Hanssen, bekend Vlaams zangeres en presentator, laat zich niet kennen door de Blauwe Maandag stemming. Met bijpassende blauwe koptelefoon predikt zij vandaag positiviteit. Zet je lekkerste muziek op en vergeet de dag is Evi’s advies.

Lees ook: Marieke Elsinga schrikt van zichzelf op bizarre foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen)

Paniek Blues

Evi Hanssen had recent nog een flinke paniekaanval. Voor het programma Over de Oceaan waar zes bekende Vlamingen meer dan 5000km afleggen op zee, moet ze een flinke tocht in een zeilboot zien af te leggen. Toen haar mede-kandidaat ’s nachts zelf een stukje mocht varen ging het goed mis. Het roekeloos vaargedrag bezorgt Evi al gauw een angstaanval. “Ik heb echt schrik”, laat Evi blijken. Gelukkig is Evi inmiddels weer van de schrik bekomen. Haar truc lijkt vooral meditatie. Zo was ze pas op Texel om de rust op te zoeken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen)

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten