Vrouwen VicSec neemt eindelijk een mooie vrouw aan

VicSec neemt eindelijk een mooie vrouw aan

-

VicSec neemt eindelijk een mooie vrouw aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Onze gebeden lijken verhoord: lingeriemerk Victoria’s Secret heeft een mooie vrouw aangenomen!

Wie is deze vrouw?

De nieuwste toevoeging aan de Victoria’s Secret familie, waar de Nederlandse Romee Strijd ook deel van uitmaakt, luistert naar de naam Ali Tate Cutler. Volgens het bericht, dat deze dame deelde op haar Instagram, is ze het eerste plussize model van het lingeriemerk. En ja, na het horen van die term ‘plussize’ verslikten toch heel wat mensen zich in hun bordje avondeten gisteren. Deze dame heeft namelijk een Amerikaanse maat 14, wat maatje 44 in Europa is. En laat die maat nu net de gemiddelde vrouwelijke kledingmaat in ons koude kikkerlandje zijn… Het was dan ook wachten op een tsunami aan kritiek aan het adres van de slipjesfabrikant. En ja hoor, social media platform Twitter bleek vanochtend te zijn overspoeld door een zee van verontwaardigde opmerkingen. Want ja, als dit plussize is, wilden de mannen met een maatje 46 naast zich op de bank niet weten wat zij genoemd zouden worden…

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ali Tate (@ali_tate_cutler) op

#freethenipple

Je verwacht het niet, maar dit was niet de eerste keer dat deze dame een hoop stof doet opwaaien. Zo maakt ze er namelijk geen geheim van dat ze, net als wij, behoorlijk fan is van de welbekende hashtag #freethenipple. En dit nieuws wordt nog beter: het algoritme van Instagram lijkt deze b*****s niet te kunnen detecteren. Zij laten de bloemkolen-foto’s van mevrouw Cutler dan ook mooi staan waar ze thuis horen. Door deze ontdekking wint dit model dan ook heel wat plekken in onze mokkels-ranglijst. En na het nemen van een kijkje op het Instagram-profiel van deze dame, waarschijnlijk ook in die van jou!

Deze dame houdt van ‘naakt’

En je dag wordt zelfs nog beter! Naast haar voorliefde voor het bh-loze bestaan, gaat dit model nóg een stapje verder dan alleen het weglaten van haar bloemkolen-houder. In haar vrije tijd heeft Ali dan ook het liefst helemaal niets aan. We beginnen dan ook te snappen waarom Victoria’s Secret baas Ed Razek zijn filosofie compleet heeft omgegooid en dit mokkel-model heeft aangenomen. Maar ja, eerlijk is eerlijk. Na het zien van de volgende foto’s kunnen we het Edje dan ook niet bepaald kwalijk nemen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ali Tate (@ali_tate_cutler) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ali Tate (@ali_tate_cutler) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ali Tate (@ali_tate_cutler) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening