Vrouwen UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

-

UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het moment waarop je al de hele week gewacht hebt is dan eindelijk aangebroken! Vandaag maken we bekend welke radioschoonheid volgens jullie het mooiste radiokoppie van Nederland heeft.

Een zwoele stem en een goed koppie

Met alléén een zwoele stem kom je er tegenwoordig niet meer in radioland. Waar een ‘radiohoofd’ vroeger totaal geen probleem was, is een mooi koppie tegenwoordig ook een ‘vereiste’. De meeste uitzendingen worden dan ook gewoon gefilmd. En ja, wie zijn wij om daar over te klagen?

En de winnaar is…

Aangezien je niet langer in spanning wil zitten, zullen we er geen doekjes meer om winden. Vooruit met de geit! Het radiotalent met het mooiste koppie is… Ingrid Jansen! De prachtige blondine won deze wedstrijd met 18 stemmen voorsprong op de nummer twee, Eva Koreman. Dat de nummers een en twee deze verkiezing dik gewonnen hebben, moge wel gezegd worden. Deze twee dames behaalden samen dan ook 79% van alle stemmen.

Op de derde plek vinden de radioschoonheid Carolien Borgers, gevolgd door de andere Eva. De poedelprijs gaat naar de brunette van 3FM, Sophie Hijlkema.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening