Vrouwen UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

-

UITSLAG: Wie heeft het mooiste radiokoppie?

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

Het moment waarop je al de hele week gewacht hebt is dan eindelijk aangebroken! Vandaag maken we bekend welke radioschoonheid volgens jullie het mooiste radiokoppie van Nederland heeft.

Een zwoele stem en een goed koppie

Met alléén een zwoele stem kom je er tegenwoordig niet meer in radioland. Waar een ‘radiohoofd’ vroeger totaal geen probleem was, is een mooi koppie tegenwoordig ook een ‘vereiste’. De meeste uitzendingen worden dan ook gewoon gefilmd. En ja, wie zijn wij om daar over te klagen?

En de winnaar is…

Aangezien je niet langer in spanning wil zitten, zullen we er geen doekjes meer om winden. Vooruit met de geit! Het radiotalent met het mooiste koppie is… Ingrid Jansen! De prachtige blondine won deze wedstrijd met 18 stemmen voorsprong op de nummer twee, Eva Koreman. Dat de nummers een en twee deze verkiezing dik gewonnen hebben, moge wel gezegd worden. Deze twee dames behaalden samen dan ook 79% van alle stemmen.

Op de derde plek vinden de radioschoonheid Carolien Borgers, gevolgd door de andere Eva. De poedelprijs gaat naar de brunette van 3FM, Sophie Hijlkema.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Jansen (@ingridjansen21_) op

Wat vond je van dit artikel?

Plantenbak
Plantenbak
Kan als geen ander wandelgangen afluisteren en het volk op de hoogte stellen wat de 'kleine vogeltjes' vertellen. Doet dit bij voorkeur sneller dan F1-waggie van Max Verstappen.

Artikel delen:

Net binnen

Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Ex van Rico Verhoeven is zelf ook professioneel vechtjas met killer body...

Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Bridget is het lijdend onderwerp van haar 'eigen' show.

Mokkel Maandag: Chantal Janzen

Op Maandag zetten we graag een Nederlandse vrouw in het zonnetje. Deze keer is het dubbel feest, want Chantal Janzen was ook nog eens jarig!