Vrouwen Rihanna gaat voor tepeljurk

Rihanna gaat voor tepeljurk

-

Rihanna gaat voor tepeljurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Rihanna

Wat doe je aan als je een avondje uit gaat in New York? Een leuk doorschijnend jurkje natuurlijk!

Een knalgroene, kanten jurk zorgt voor genoeg doorkijk bij zangeres Rihanna. Daaronder draagt ze, je zou bijna zeggen traditiegetrouw, niets. Ja, een grote zwarte onderbroek dan. Dat betekent ook dat we bij deze foto alleen de bovenkant laten zien. Want als je goed kijkt, zijn borsten en t****s duidelijk zichtbaar. Geniet je?

Rihanna

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Anna Nooshin
Elize [Elise van der ...
Kajsa Ollongren
Cecilia de la Rie
Dee van der Zeeuw

Laatste nieuws

DIT is waarom Nikkie de Jager de Mol is

Terwijl de vrouwelijke kandidaten één voor één sneuvelen, begint het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? wel steeds spannender te worden. Ook de geruchtenmolen loopt op volle toeren. Er dook deze week een nieuwe, zeer geloofwaardige theorie op: Nikkie de Jager is de Mol.

Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan 'the morning after' dit eitje voor haar!

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Geef je mening