Vivian Slingerland

Vivian Slingerland

Vivian Slingerland carriere

De carrière van Vivian Slingerland begon in 1990 toen ze als model aan de slag ging, voornamelijk in de mode- en kledingwereld. In 1999 belandde Slingerland bij Veronica TV, waar ze startte als omroepster tot en met 2001. In 2001 presenteerde ze samen met Chris Zegers het tv-programma One Way Ticket. In 2002 was ze te zien in het programma Motor TV. Van 2002 tot 2003 was Slingerland te horen op de radio van Yorin FM. In 2004 presenteerde ze het programma Yacht Vision, samen met Epco Ongering. Na één seizoen namen Mari Carmen Oudendijk en Marilou le Grand het over. Vervolgens was ze van 2006 tot 2008 lid van het presentatieteam van RTL 4 bij het programma In Het Land. In de zomer van 2008 begon ze als presentatrice bij Nederland Vertrekt, en in 2009 was ze ook te zien bij het RTL-programma 'Ik kom bij je eten'. In 2009 presenteerde ze ook 'Eten & Drinken' op de zaterdagmiddag van RTL4. Van 2010 tot 2012 presenteerde ze Gewoon Mooier en RTL Consult. Ook ging ze vanaf 2011 aan de slag als presentatrice en verslaggeefster bij Koffietijd, waar ze tot en met 2023 te zien was. Van 2017 tot 2020 was ze ook te zien als verslaggeefster bij '5 Uur Live'.

Vivian Slingerland bij Koffietijd

Vivian Slingerland is in 2011 begonnen als presentatrice en verslaggever bij Koffietijd, samen met haar collega's: Hans van Willigenburg, Mireille Bekooij, Quinty Trustfull, Robert ten Brink en anderen. Uiteindelijk is het programma in 2023 stopgezet omdat de contracten afliepen en het RTL-programma niet genoeg kijkers had bereikt in die periode. Toch heeft Vivian Slingerland 12,5 jaar in het programma kunnen zitten.

Vivian Slingerland dochters en familie

Vivian Slingerland heeft twee dochters, Rebbel (19) en haar oudste dochter Puck (21), die nu op zichzelf woont in Amsterdam. Vivian Slingerland is getrouwd met modeontwerper Bob Rijnders. Ze zijn op 25 juni 2022 officieel getrouwd, en ze hadden daar speciaal op gewacht zodat hun jongste dochter Rebbel 18 jaar zou zijn en een officiële getuige kon zijn. Toen Vivian Slingerland zwanger was van Puck, hadden ze besloten om ermee te wachten. Ook de hond, genaamd Sjaak, maakt deel uit van de familie.

Vivian Slingerland Instagram

Vivian Slingerland plaatst veel berichten op instagram, daar heeft ze dan ook wel meer dan 14.000 volgers. Ben je zelf benieuwd naar haar posts? Neem dan zelf een kijkje: @vivianslingerlandrijnders

Nieuws

Video: Vivian Slingerland wordt live op tv van achteren gepakt

Vivian Slingerland is vaak een verademing om naar te mogen kijken op televisie. Zeker als ze iets ludieks doet zoals op dit spannende filmpje!
Vivian Slingerland bio

Profiel

Geboortedatum: 29 november 1972
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Ede
Lengte: 174 cm
Gewicht: 62 kilo
Getrouwd: Ja, met Bob Snijders
Dochters: Ja, Rebbel Slingerland en Puck Slingerland
Beroep: Presentatrice en model
Instagram: De Instagram van Vivian Slingerland is @vivianslingerlandrijnders

Foto's

Vivian Slingerland partner
Vivian Slingerland