Rachel Rosier

Rachel Rosier

Rachel Rosier is een prachtige jonge vrouw die we veel voorbij zien komen op de televisie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, spreek je haar naam uit als: ‘Raagol’. Rachel is geboren op 16 maart 1990 in Huizen. Hier is ze ook begonnen met haar journalistieke carrière. Ze schreef al op jonge leeftijd artikelen voor het lokale Huizense weekblad. Tegelijkertijd zat ze op de redactie van het programma BlinQ. Na haar middelbare school is ze gaan studeren aan de Christelijke Hogeschool Ede. Hier deed ze de journalistieke opleiding. Na de opleiding stroomde ze door bij de EO binnen BEAM. Ze werd vaste redacteur en radio-dj bij BEAM Radio. Uiteindelijk werd ze één van de EO-presentatoren. Dat werk doet ze tot op heden nog steeds.

Rachel Rosier Sinterklaasjournaal en Checkpoint

Één van de programma’s waar Rachel groter mee geworden is, is Checkpoint. In 2016 nam ze de baan van Klaas van Kruistum over en werd zij, per het elfde seizoen, de permanente presentator van het programma. Het was voor haar de eerste keer als presentatrice voor de camera en man, wat deed (en doet) ze het goed! In diezelfde periode is ze ook gestart als presentatrice bij Topdoks samen met Elbert Smelt. Het iconische duo maakte nog meer programma’s samen. Zo maakte ze samen een verschijning in De Smerige Quiz en in Tussen Kop en Staart. Sinds 2019 is de krullebol ook te zien bij het Sinterklaasjournaal. Hier is ze te zien als één van de verslaggevers.

Rachel Rosier relatie, vriend en kinderen

De prachtige Rachel krijgt vást genoeg aandacht van mannen, maar helaas moeten we iedereen teleurstellen. De mooie vrouw is al een aantal jaar hartstikke gelukkig getrouwd. Ze is al dertien jaar samen met haar lieve man, Jaap. Samen hebben ze twee hartstikke leuke kinderen. De twee kids heten Siem en Ezra en het zijn twee ontzettend schattige jochies. Het gezin woont in een lekker knus huisje in Amersfoort.

Nieuws

Rachel Rosier is leukste cadeautje in Sinterklaasjournaal

Wie is die vrolijke blonde dame met die mooie bos krullen van het Sinterklaasjournaal? Rachel Rosier reist tot 5 december met haar microfoon onze goedheiligman achterna!
Rachel Rosier Sinterklaasjournaal Checkpoint verslaggeefster EO

Profiel

Geboortedatum: 16 maart 1990
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Huizen
Familie: (vader) Victor en (moeder) Christa Rosier, (Broer) Ephraïm Rosier
Relatie: Ja, met Jaap Rosier
Beroep: Presentatrice
Opleiding: journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede
Instagram: De Instagram van Rachel is @rachebol

Foto's