Lisette Wellens

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Lisette Wellens

Presentatrice Lisette Wellens

Elke ochtend staat ze om kwart voor drie op, ze moet immers om zeven uur live op televisie verschijnen. Lisette Wellens is één van de presentatrices van Goedemorgen Nederland. Hier is ze al jaren een vast gezicht. Lisette Wellens werd geboren in Amsterdam op 12 april 1987. Lisette Wellens heeft een Curaçaose moeder en een Nederlandse vader. Haar afkomst heeft ervoor gezorgd dat Lisette altijd in twee werelden leefde. Ze was niet zwart, en niet wit. Lisette ziet dit echter niet als een belemmering, ze ziet zichzelf juist als een bruggenbouwer, die iedereen samen kan brengen. Lisette Wellens studeerde journalistiek, waarna de naar Curaçao verhuisde. Ze ging aan de slag bij de lokale televisieomroep, waar ze haar passie voor nieuwsprogramma’s ontdekte.

Lisette Wellens carrière

Nadat ze terugkeerde naar Nederland, ging Lisette Wellens aan de slag bij Hart van Nederland en het NOS Jeugdjournaal als redacteur. Haar Nederlandse televisiedebuut maakte ze bij RTL Live als verslaggever. Hierna wist ze dat presenteren haar ding was. Dit heeft ze sindsdien op televisie gedaan voor AT5, en voor WNL op zowel de radio als de tv. Inmiddels is ze al meer dan 5 jaar actief bij Goedemorgen Nederland, waar ze nog altijd op haar plek zit.

Lisette Wellens partner, vriend en zwanger

Lisette Wellens is natuurlijk een mooie vrouw, dat weet iedereen. Dat betekent ook dat ze meer dan genoeg aandacht van de mannen krijgt. Lisette heeft voor haar de mooiste man al uitgekozen. Dit is namelijk Alwin Helmink, een freelance journalist met wie ze begon als enkel vrienden. Van het één kwam uiteindelijk toch het ander en in 2021 bekroonden ze hun relatie zelfs met een dochter: Yael. Lisette en Alwin zijn ontzettend gelukkig samen en genieten van het ouderschap.

Lisette Wellens Instagram

Als bekende Nederlander kan Lisette Wellens natuurlijk niet ontbreken op Instagram. Fans willen op de hoogte blijven van alles wat er rondom de presentatrice gebeurt. Lisette laat haar volgers meegenieten van alle leuke dingen die ze meemaakt. Foto’s van terrasjes, strandfoto’s, of foto’s van achter de schermen op haar werk, alles komt voorbij. Echte fans kunnen natuurlijk niet achterblijven. Je kunt Lisette Wellens volgen op Instagram via @lisettewellens.

Nieuws

In de Spotlight: Jill Bleiksloot in Goedemorgen Nederland

Heb je Jill Bleiksloot nog nooit op tv gezien? Dan moet je echt wat vroeger uit je bed komen!

Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Ja, je leest het goed. Vanaf 2020 gaan we massaal radio kijken in plaats van luisteren. En dat heeft alles te maken met drie...
Lisette Wellens

Profiel

Geboortedatum: 12 april 1987
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: Curaçaose Nederlandse Geboorteplaats: Amsterdam
Relatie: Ja
Partner: Alwin Helmink
Kinderen: Ja
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht
Instagram: De Instagram van Lisette is @lisettewellens

Foto's

Lisette Wellens
Lisette Wellens
Lisette Wellens