Floortje Dessing

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Floortje Dessing

Presentatrice Floortje Dessing

Floortje Dessing is een presentatrice uit Heemstede. Ze werd geboren op 31 augustus 1970. Ze volgde de opleiding adiovisuele media aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze begon haar carrière als DJ bij een lokale omroep in Amsterdam. In 1993 kwam Floortje te werken bij Radio 3, als presentator van het programma Shockradio. Na een aantal radioprogramma’s bij onder andere Kink FM en Hitradio Veronica maakte ze de overstap naar de televisie.

Floortje Dessing BNN en Floortje naar het einde van de wereld

Floortje Dessing maakte haar televisiedebuut bij Veronica, waar ze tussen 1997 en 2007 verschillende reisprogramma’s maakte. Hierna stapte ze over naar LLiNK, waar ze begon met 3 op Reis. Deze omroep kwam helaas niet door de financiële crisis, waarna Dessing naar BNN vertrok. 3 op Reis bleef bestaan en dit presenteerde Floortje tot aan 2014. Ze begon hier een nieuwe reisserie, genaamd Floortje naar het einde van de wereld. In deze show bezoekt ze de meest afgelegen plekken van de wereld. Het programma won meerdere prijzen, waaronder de Gouden Televizier-Ring in 2016. Tijdens de coronacrisis werd het programma tijdelijk omgedoopt tot Floortje blijft hier, vanwege de reisbeperkingen. In de seizoenen na de coronacrisis gaat Floortje opnieuw langs bij mensen waar ze eerder al kwam, onder de noemer Floortje terug naar het einde van de wereld. Ze kijkt hoe het nu met hen gaat.

Floortje Dessing relatie

Met een levensstijl zoals die van Floortje Dessing is het lastig om de liefde van je leven te vinden. Ze is altijd onderweg en dan is het lastig om voor iemand te settelen. Toch wist ze tijdens de coronacrisis, toen ze verplicht thuis moest blijven, in relatief korte tijd een leuke man te vinden. Dit kwam ook voor Floortje zelf als verrassing, ze had de hoop op het vinden van de ware liefde eigenlijk al opgegeven. Het is natuurlijk ook niet het type ‘huisje, boompje, beestje’. Over de relatie van Floortje Dessing is weinig bekend, ze geeft er weinig over weg.

Floortje Dessing camping

Sinds 2017 runt Floortje Dessing met een aantal vrienden een camping. Camping BuitenLand in het Drenste Zandpol is een oase van rust. Het ligt tussen een zwemmeer en een groot bos. Er zijn verschillende accomodaties te huur en je kunt natuurlijk ook gewoon met je tentje langskomen. Het is natuurlijk geen verbazing dat Floortje een camping start, vakanties zitten in haar bloed. Bekijk de camping via Instagram @campingbuitenland!

Nieuws

Foto: Eenzame Floortje Dessing eindelijk getemd door nieuwe vriend

Floortje Dessing reist de hele wereld over voor haar NPO programma's en is daarom heel veel weg van huis. Tijd voor een lange relatie had de 50-jarige presentatrice dus nooit. In coronatijd was dat even 2 jaar lang helemaal anders, en bleek ze het liefdesspelletje tóch te beheersen!
Floortje Dessing

Profiel

Geboortedatum: 31 augustus 1970
Sterrenbeeld: Maagd
Afkomst: Heemstede, Noord-Holland
Lengte: 1,78 meter
Relatie: Ja, onbekend met wie
Familie: (vader) Chris Dessing, (moeder) Marianne Dessing-Douwes, (broer) Johan Dessing
Beroep: Presentatrice
School: HKU
Instagram: De Instagram accounts van Floortje zijn @floortjedessing en @eindevandewereld

Foto's

Floortje Dessing
Floortje Dessing