Dzifa Kusenuh

Presentratice Dzifa Kusenuh

Je kent haar ongetwijfeld van Checkpoint, de show waarmee ze al op jonge leeftijd landelijk bekend mee werd. Dzifa Kusenuh is een Nederlands-Ghanees presentatrice die ook als presentatrice en zangeres op televisie te zien is. Ze werd geboren in Utrecht op 3 maart 1995. Dzifa is altijd al creatief geweest. Op haar zesde sloot ze zich aan bij een klassiek koor. Daarna deed ze auditie voor onder andere Knofje en Villa Neuzenroode. In die tweede show kreeg ze als 12-jarig meisje de rol van Anouk. Dit was haar eerste acteerklus. In 2011 kwam haar doorbraak, toen ze meedeed aan het challengeprogramma Checkpoint. Al op haar 16e was ze daarmee een landelijke bekendheid. Hierna kreeg ze veel rollen in films en series wat uiteindelijk ook leidde tot presentatieklussen bij BNNVARA.

Dzifa Kusenuh BNNVARA

Bij de BNNVARA was Dzifa Kusenuh al snel een vaste keuze voor veel programma’s. Ze begint bij Zapplive als invaller maar het duurt niet lang voor ze haar eigen programma’s presenteert. Webseries en series op televisie, er is niets wat Dzifa niet kan. Onder andere LUCKY13, Na het Nieuws en 3 op Reis staan op het CV van de getalenteerde presentatrice.

Dzifa Kusenuh Expeditie Robinson en GTST

Het mag duidelijk zijn dat de talenten die Dzifa bezit ervoor zorgen dat ze alle kanten op kan. Ze heeft zelfs een eigen single uitgebracht. Om te kijken of ze écht voor alles geschikt is, werd ze gevraagd voor het seizoen van 2022 van Expeditie Robinson. Daarnaast kreeg ze ook in dat jaar een nieuwe acteerrol aangeboden. Ze mocht namelijk Robin spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Dit is nog altijd één van de grootste en bekendste soaps van Nederland, een enorm podium dus om haar kunsten te laten zien.

Dzifa Kusenuh Relatie

We hebben goed nieuws voor je: Deze mooie presentatrice is nog op de markt! Ze is even geleden zelf van Amsterdam naar Rotterdam verhuisd, en liet weten op zoek te zijn naar mensen die zin hadden om met haar door de stad te wandelen. Zo kon ze de stad leren kennen, maar ook zeker nieuwe leuke mensen. Sla je slag dus!

Dzifa Kusenuh Instagram

Dzifa is een ontzettend bezige bij. Dat blijkt wel aan alle shows en projecten die ze tegelijkertijd heeft lopen. Toch heeft ze nog steeds tijd over om ook op sociale media actief te zijn. Op haar Instagram deelt ze heel vaak foto’s en video’s waarin ze laat zien waar ze allemaal mee bezig is. Haar programma’s komen voorbij, maar ook zeker haar persoonlijke reizen en avonturen. Wil jij ook van alles wat Dzifa doet op de hoogte blijven? Je kunt de presentatrice volgen op Instagram via @wizkhadzifa

Nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.

Video: Duizelingwekkende Dionne Stax laat heerlijk uitzicht zien

De prachtige Dionne Stax verbaasd volgers met foto's van nóg lekkerder uitzicht... Dit wil je niet missen!

Foto: Fresia Cousiño Arias geniet met vriendin in zwembad

Fresia Cousiño Arias heeft een welverdiende vakantie tijdens de voetbal-winterstop en geniet samen met een prachtige blondine van een lekker verkoelend bad.

Foto: Barvrouw Ashley Zaat leidt kijkers Oranjewinter af met doorzichtig shirtje

Ashley Zaat weet maar al te goed hoe ze zichzelf moet promoten als barvrouw bij Oranjewinter!

Video: Johan Derksen spontaan verliefd op dit blonde taartmeisje bij Oranjewinter

Oranjewinter had laatst een wel héél speciale gast aan tafel, maar Johan Derksen heeft zijn aandacht bij één van de dames in het publiek...

Profiel

Geboortedatum: 3 maart 1995
Sterrenbeeld: Vissen
Kinderen: Nee
Relatie: Nee
Beroep: Presentatrice
Instagram: Dzifa heet op Instagram @wizkhadzifa

Foto's