Dzifa Kusenuh

Presentratice Dzifa Kusenuh

Je kent haar ongetwijfeld van Checkpoint, de show waarmee ze al op jonge leeftijd landelijk bekend mee werd. Dzifa Kusenuh is een Nederlands-Ghanees presentatrice die ook als presentatrice en zangeres op televisie te zien is. Ze werd geboren in Utrecht op 3 maart 1995. Dzifa is altijd al creatief geweest. Op haar zesde sloot ze zich aan bij een klassiek koor. Daarna deed ze auditie voor onder andere Knofje en Villa Neuzenroode. In die tweede show kreeg ze als 12-jarig meisje de rol van Anouk. Dit was haar eerste acteerklus. In 2011 kwam haar doorbraak, toen ze meedeed aan het challengeprogramma Checkpoint. Al op haar 16e was ze daarmee een landelijke bekendheid. Hierna kreeg ze veel rollen in films en series wat uiteindelijk ook leidde tot presentatieklussen bij BNNVARA.

Dzifa Kusenuh BNNVARA

Bij de BNNVARA was Dzifa Kusenuh al snel een vaste keuze voor veel programma’s. Ze begint bij Zapplive als invaller maar het duurt niet lang voor ze haar eigen programma’s presenteert. Webseries en series op televisie, er is niets wat Dzifa niet kan. Onder andere LUCKY13, Na het Nieuws en 3 op Reis staan op het CV van de getalenteerde presentatrice.

Dzifa Kusenuh Expeditie Robinson en GTST

Het mag duidelijk zijn dat de talenten die Dzifa bezit ervoor zorgen dat ze alle kanten op kan. Ze heeft zelfs een eigen single uitgebracht. Om te kijken of ze écht voor alles geschikt is, werd ze gevraagd voor het seizoen van 2022 van Expeditie Robinson. Daarnaast kreeg ze ook in dat jaar een nieuwe acteerrol aangeboden. Ze mocht namelijk Robin spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Dit is nog altijd één van de grootste en bekendste soaps van Nederland, een enorm podium dus om haar kunsten te laten zien.

Dzifa Kusenuh Relatie

We hebben goed nieuws voor je: Deze mooie presentatrice is nog op de markt! Ze is even geleden zelf van Amsterdam naar Rotterdam verhuisd, en liet weten op zoek te zijn naar mensen die zin hadden om met haar door de stad te wandelen. Zo kon ze de stad leren kennen, maar ook zeker nieuwe leuke mensen. Sla je slag dus!

Dzifa Kusenuh Instagram

Dzifa is een ontzettend bezige bij. Dat blijkt wel aan alle shows en projecten die ze tegelijkertijd heeft lopen. Toch heeft ze nog steeds tijd over om ook op sociale media actief te zijn. Op haar Instagram deelt ze heel vaak foto’s en video’s waarin ze laat zien waar ze allemaal mee bezig is. Haar programma’s komen voorbij, maar ook zeker haar persoonlijke reizen en avonturen. Wil jij ook van alles wat Dzifa doet op de hoogte blijven? Je kunt de presentatrice volgen op Instagram via @wizkhadzifa

Nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien! 

Video: Noa Vahle flirt gedurfd met bezette Wout Weghorst

Bij de eerste training van Oranje sinds het WK kwam Noa Vahle langs om de spelers te interviewen. Bij het interview met Wout Weghorst lijkt er sprake van een enorme chemie tussenbeide. Noa laat er geen gras over groeien en gaat ervoor.

Profiel

Geboortedatum: 3 maart 1995
Sterrenbeeld: Vissen
Kinderen: Nee
Relatie: Nee
Beroep: Presentatrice
Instagram: Dzifa heet op Instagram @wizkhadzifa

Foto's