Dzifa Kusenuh

Presentratice Dzifa Kusenuh

Je kent haar ongetwijfeld van Checkpoint, de show waarmee ze al op jonge leeftijd landelijk bekend mee werd. Dzifa Kusenuh is een Nederlands-Ghanees presentatrice die ook als presentatrice en zangeres op televisie te zien is. Ze werd geboren in Utrecht op 3 maart 1995. Dzifa is altijd al creatief geweest. Op haar zesde sloot ze zich aan bij een klassiek koor. Daarna deed ze auditie voor onder andere Knofje en Villa Neuzenroode. In die tweede show kreeg ze als 12-jarig meisje de rol van Anouk. Dit was haar eerste acteerklus. In 2011 kwam haar doorbraak, toen ze meedeed aan het challengeprogramma Checkpoint. Al op haar 16e was ze daarmee een landelijke bekendheid. Hierna kreeg ze veel rollen in films en series wat uiteindelijk ook leidde tot presentatieklussen bij BNNVARA.

Dzifa Kusenuh BNNVARA

Bij de BNNVARA was Dzifa Kusenuh al snel een vaste keuze voor veel programma’s. Ze begint bij Zapplive als invaller maar het duurt niet lang voor ze haar eigen programma’s presenteert. Webseries en series op televisie, er is niets wat Dzifa niet kan. Onder andere LUCKY13, Na het Nieuws en 3 op Reis staan op het CV van de getalenteerde presentatrice.

Dzifa Kusenuh Expeditie Robinson en GTST

Het mag duidelijk zijn dat de talenten die Dzifa bezit ervoor zorgen dat ze alle kanten op kan. Ze heeft zelfs een eigen single uitgebracht. Om te kijken of ze écht voor alles geschikt is, werd ze gevraagd voor het seizoen van 2022 van Expeditie Robinson. Daarnaast kreeg ze ook in dat jaar een nieuwe acteerrol aangeboden. Ze mocht namelijk Robin spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Dit is nog altijd één van de grootste en bekendste soaps van Nederland, een enorm podium dus om haar kunsten te laten zien.

Dzifa Kusenuh Relatie

We hebben goed nieuws voor je: Deze mooie presentatrice is nog op de markt! Ze is even geleden zelf van Amsterdam naar Rotterdam verhuisd, en liet weten op zoek te zijn naar mensen die zin hadden om met haar door de stad te wandelen. Zo kon ze de stad leren kennen, maar ook zeker nieuwe leuke mensen. Sla je slag dus!

Dzifa Kusenuh Instagram

Dzifa is een ontzettend bezige bij. Dat blijkt wel aan alle shows en projecten die ze tegelijkertijd heeft lopen. Toch heeft ze nog steeds tijd over om ook op sociale media actief te zijn. Op haar Instagram deelt ze heel vaak foto’s en video’s waarin ze laat zien waar ze allemaal mee bezig is. Haar programma’s komen voorbij, maar ook zeker haar persoonlijke reizen en avonturen. Wil jij ook van alles wat Dzifa doet op de hoogte blijven? Je kunt de presentatrice volgen op Instagram via @wizkhadzifa

Nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!

Schaatsster Joy Beune eindigt hete sportsessie met flinke striemen op haar benen (foto’s)

Joy Beune weet iedereen te verassen door haar flinke striemen te laten zien nadat ze klaar is met sporten.

Suzanne Schulting gooit haar benen veel te ver uit elkaar op martelwerktuig (foto’s)

Suzanne Schulting laat haar volgers even zien hoe lenig ze is. Zó ver krijg jij je benen niet uit elkaar, zeker niet met een gebroken enkel!

Profiel

Geboortedatum: 3 maart 1995
Sterrenbeeld: Vissen
Afkomst: Dzifa Kusenuh heeft een Ghanese vader
Lengte: 1,70 meter
Kinderen: Nee
Relatie: Nee
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Media- en Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam
Instagram: Dzifa heet op Instagram @wizkhadzifa

Foto's