Annemieke Schollaardt

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Annemieke Schollaardt

Annemieke Schollaardt

Er wordt wel eens gezegd dat mensen die radio-dj worden daar alleen voor kiezen omdat ze een gezicht hebben dat niet geschikt is voor televisie. Annemieke Schollaardt laat zien dat dat absoluut niet het geval hoeft te zijn! Nadat Annemieke op de radio doorbrak is ze namelijk ontzettend vaak gevraagd voor programma’s op televisie. Annemieke Schollaardt werd geboren op 3 mei 1979 in onze hoofdstad, Amsterdam. Als je haar in haar jeugd zou vertellen dat ze zou uitgroeien tot een van de bekendste radio-dj’s van het land, had ze je waarschijnlijk voor gek verklaard. Ze studeerde namelijk aan de PABO, en was dus eigenlijk van plan om basisschoolleerkracht te worden. Na haar studie besloot ze echter dat ze toe was aan een avontuur. Ze kocht een one-way ticket naar Curaçao, waar ze enkele weken zou blijven. Maar dat ticket terug kwam er maar niet. Annemieke had het zo naar haar zin op het eiland, dat ze er vijf jaar lang bleef wonen. Maar dan moest er toch ook een keer geld verdiend worden. Dus werd ze dj bij de lokale radiozenders Dolfijn FM en Paradise FM. Dit bleek een schot in de roos.

Annemieke Schollaardt 3FM en Radio 2

Nadat ze terugkeert naar Nederland heeft ze binnen no-time werk bij 3FM. Ze begint waar veel dj’s hun carrière beginnen, in de nacht. Later verschuift ze naar de avonduren, waar ze samen met Domien Verschuuren een programma presenteert. Vanaf 2009 heeft ze vaste programma’s in het weekend, op de ochtenden. Het is inmiddels duidelijk dat Annemieke wel weet wat goede muziek is, en haar populariteit stijgt. De knappe blondine zit in 2009 in het Glazen Huis van Serious Request. In 2017 ging Annemieke aan de slag bij NPO Radio 2. Hier presenteert ze elke maandag tot en met donderdag het programma Annemieke’s A-lunch.

Annemieke Schollaardt vriend, relatie en kinderen

Het zal je niet verbazen, maar deze knappe blondine is helaas al bezet. En aangezien ze radio-dj is, is het ook niet gek dat ze met een muzikant is geëindigd. Annemieke Schollaardt is al jaren getrouwd met Phil Tilli. Ze kwamen elkaar tegen op Pinkpop, waar Annemieke moest presenteren, terwijl Phil met zijn band Moke op moest treden. Het was meteen raak, en al na vijf maanden wisten ze dat het zo goed zat dat ze gingen trouwen. Inmiddels hebben de twee een dochtertje, Sterre.

Annemieke Schollaardt Instagram

Annemieke Schollaardt is super actief op Instagram. Ze deelt foto’s vanuit de studio, maar ook de meest grappige foto’s uit haar privéleven. Ook plaatjes met haar dochtertje zie je regelmatig voorbijkomen. Als je op de hoogte wil blijven van alles wat Annemieke meemaakt, kun je eigenlijk niet zonder haar Instagram! Je kunt Annemieke volgen via @annemiekeschollaardt.

Nieuws

Video: Beeldschone Top 2000 DJ Annemieke Schollaardt speelt met flinke ballen in de studio

De Top 2000 is weer in volle gang en dat gaat samen met een hoop gekkigheid in de studio. DJ Annemieke Schollaardt laat zich in deze video helemaal gaan!

Foto: Annemieke Schollaardt laat collega tijdens Top 2000 in enorme ballonen knijpen

Radio dj Annemieke Schollaardt mag dit jaar weer de Top 2000 presenteren en pakt helemaal uit. Ze laat haar collega zelfs knijpen in haar enorme ballonnen tijdens de uitzending!

Foto: Annemieke Schollaardt geniet intens tijdens favoriete nummer van Top 2000

Annemieke Schollaardt gaat harder, better, faster, stronger tijdens de Top 2000. Als een van haar favoriete nummers op komt, geniet ze intens. 

Deze FOTO van Marieke Elsinga bij RadioRing gala zorgt voor ophef

De volgers van Marieke Elsinga weten het zeker na het zien van deze foto, Mattie Valk is smoorverliefd op Qmusic radiomaatje Marieke.

Marieke Elsinga staat wéér op belangrijk lijstje

Marieke Elsinga heeft het weer voor elkaar: ze is wéér genomineerd voor een belangrijke prijs. Ze neemt het op tegen twee interessante radiovrouwen...

ZIEN: Annemieke Schollaardt danst met zichzelf tijdens Top 2000

NPO Radio 2-DJ Annemieke Schollaardt moet het dit jaar zonder publiek doen in de Top 2000 studio. Dat is best een beetje eenzaam af en toe. Daarom vroeg Annemiek zichzelf ten dans tijdens Just the two of us!
annemieke schollaardt

Profiel

Geboortedatum: 3 mei 1979
Afkomst: Amsterdam
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,88m
Geboorteplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, met Phil Tilli
Beroep: Radio-dj, presentatrice
Opleiding: Pabo
Instagram: De Instagram van Annemieke is @annemiekeschollaardt

Foto's

annemieke schollaardt
annemieke schollaardt
annemieke schollaardt