Posh krijgt concurrentie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Claudine Palmer

Vorige week tekende de Ierse spits Robbie Keane een contract bij voetbalclub L.A. Galaxy. Op zich geen groot nieuws in de Verenigde Staten, zij het niet dat mevrouw Keane de gemoederen aan de westkust wel bezig blijft houden.

De voormalige Miss Ierland-deelnemer deed dan ook niet heel veel moeite om de aandacht van haar weg te leiden. Haar bezoekjes aan het plaatselijke strand zijn inmiddels al berucht. En jij kunt wel raden waarom, Posh heeft er een concurrente bij gekregen. En o ja, je moet kiezen.

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten