Vrouwen POLL: Babe van de Maand - April

POLL: Babe van de Maand – April

-

POLL: Babe van de Maand – April

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

BVDM April

Paaseitjes en ananassen in alle soorten en maten!

Tatjana Simic

Tatjana Simic (cup 70D) viert Pasen vanuit haar zwembad in Monte Carlo. De playmate van de eeuw deelt een aantal kiekjes van haar niet geringe paaseitjes. Egg-cellent!

Pleun Bierbooms

De allergrootste exemplaren heeft Pleun Bierbooms. Haar enorme paaseieren zijn goed ingepakt in een beha, zoals de zangeres op een sexy selfie laat zien.

Romy Monteiro

Romy Monteiro (80C) deelt een topless foto op een bountystrand op Hawaii.  Helaas houdt ze er twee flinke ananassen voor.  Had ze geen kiwi’s kunnen nemen? Als pleister op de wonde stuurt ze nog  een mooie selfie van haar fruitige b*****s in bikini.

Katja Schuurman

Katja Schuurman (70D) geeft in een ‘behind the scenes’-video alvast een voorproefje van een sexy fotoshoot in mannenblad FHM.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden (70C), overtuigend winnares van de laatste verkiezing van de B*****s van het Jaar, gooit ook in 2019 haar omvangrijke b*****s in de strijd.

Puck Moonen

Puck Moonen (80B) is de trotse ti(e)telhoudster van de B*****s van het Jaar in 2017. De aantrekkelijke sportvrouw bereidt zich aan een zwembad in Spanje voor op het nieuwe wielerseizoen. Ze is onze favoriet voor de bolletjestrui.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening