Femke Wiersma

Politica Femke Wiersma

Femke Wiersma is geboren op 29 december 1984 in Dokkum. Femke werkt in de politiek en is lid van de BoerBurgerBeweging partij. Sinds 19 juli 2023 is Femke Wiersma gedeputeerde in Friesland. Femke stond tweede op de kandidatenlijst tijdens de Tweede kamerverkiezingen van 2021. Ze zou misschien lijsttrekker worden, in overleg ook met Caroline van der Plas, maar het alleenstaande moederschap en lijsttrekker zijn zou teveel worden.

Femke Wiersma relatie Gijsbert Bakhuisen boer zoekt vrouw

Femke Wiersma heeft lange tijd een relatie gehad met boer Gijs Bakhuisen. Het stel leerde elkaar kennen via het bekende programma Boer zoekt vrouw. In 2010 leerde ze elkaar hier kennen. In 2016 trouwden ze met elkaar. Ze kregen samen drie kinderen. Femke had al een kind uit een eerdere relatie. In 2019 ging het stel toch uit elkaar, omdat ze ondanks de goede intenties niet aan elkaars verwachtingen konden voldoen.

Femke Wiersma Holwerd

Femke Wiersma is nadat ze is gescheiden van Gijsbert weer terug verhuisd naar Friesland. Hier heeft ze een oude woning gekocht waar enorm veel aan moest gebeuren. Ze woont lekker afgelegen op een klein boerderijtje met een enorme tuin. Ze heeft zelf flink aan haar woning gewerkt, waardoor het er nu spik en span uitziet. Goed gedaan Femke!

Nieuws

Femke Wiersma (BBB) is sowieso de lekkerste minister die je ooit hebt gezien (foto’s)

Femke Wiersma heeft duidelijk het verkeerde beroep gekozen. Ze is veel te knap om minister te zijn! Hier verwennen we jou met de mooiste foto's van de blondine.

Femke Wiersma van BBB maakt Nederlandse stemmer wild met mooie foto’s

Femke Wiersma maakt het voor stemmers wel heel makkelijk om voor de BBB te kiezen door haar prachtige looks. De blondine deelt de ene naar de andere spannende foto online..
Femke Wiersma

Profiel

Geboortedatum: 29 december 1984
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Dokkum
Woonplaats: Holwerd
Relatie: Nee
Kinderen: Romke en Siem (zoons), Marije en Hannah Foska (dochters)
Beroep: Politica
Instagram: De Instagram van Femke Wiersma is @femke_marije

Foto's

Femke Wiersma
Femke Wiersma