Politici

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Politici

Intelligentie is super aantrekkelijk. En als er iets is waarvoor je toch wel wat verstand nodig hebt, is het de politiek. Het aantal vrouwen in de politiek neemt de afgelopen jaren sterk toe. Dat is niet alleen goed voor de diversiviteit, het zorgt er ook voor dat de politiek een stuk interessanter wordt. Steeds meer mooie vrouwen vullen belangrijke posities in. Zelfs als politiek zelf niks voor jou is, is het nog steeds de moeite waard om vrouwen als Dilan Yesilgöz, Lisa Westerveld of Lilian Marijnissen in de gaten te houden. Via kanalen als Instagram en natuurlijk onze website blijf je op de hoogte van al het leuks wat deze knappe dames doen!

Nieuws over politici

Fleur Agema (nr. 2 van de PVV) is al jaren het lievelingetje van Geert Wilders

Geert Wilders houdt enorm van zijn vrouw, maar toch is er nog één andere dame van wie hij onafscheidelijk is. Zonder Fleur Agema was hij nooit zo ver gekomen!

Dit is de geheimzinnige buitenlandse vrouw van Geert Wilders

Geert Wilders viert feest. Want zijn partij, de PVV, is de grootste van Nederland. Maar dat feestvieren doet hij natuurlijk niet alleen. Wie is Kritsztina, de geheimzinnige vrouw van Geert Wilders?

Hilarische deepfake-verkiezingsvideo brengt Yesilgöz, Wilders en Omtzigt enorm in verlegenheid

Zouden Dilan Yesilgöz, Geert Wilders en Pieter Omtzigt ook kunnen lachen om deze gefakete video? Of zijn ze bang dat het ze mogelijk stemmen gaat kosten?

Foto: Dilan Yesilgöz verschijnt in slechts een badjas achter de schermen bij Vandaag Inside

Dilan Yesilgöz heeft weer een poging gedaan om meer stemmen te winnen. Deze keer door in haar badjas te verschijnen. 

Caroline van der Plas probeert bekvechtende Dilan Yesilgöz en Pieter Omtzigt te koppelen

Een minister-president die op X rake klappen uitdeelt? Dilan Yeşilgöz en Pieter Omtzigt proberen elkaars vuile was buiten te hangen op social media. Zelfs Caroline van der Plas mengt zich in deze vreemde strijd...

Wilfred Genee noemt Pieter Omtzigt achter de schermen bij Vandaag Inside nog nét geen ‘klein kind’

Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee uit zijn zorgen over het aanstaande SBS-lijsttrekkersdebat. "Ik heb echt het vermoeden dat die niet komt,"

Vandaag Inside-kijker zit niet op Caroline van der Plas te wachten: ‘Niets te vertellen’

Caroline van der Plas, de lijsttrekker van de BoerBurgerBeweging (BBB), is niet meer zo geliefd als ze ooit was. De kijkers van Vandaag Inside hebben haar massaal afgekeurd na een tweet waarin ze kijkers vroeg om vragen aan haar te stellen. De reacties waren niet mals...

Wilfred Genee laat Merel Ek blozen in aanloop naar SBS-debat: ‘Verwacht heel veel van jou’

Wilfred Genee staat voor een flinke klus: het lijsttrekkersdebat van SBS in goede banen leiden. In een gesprek in de wandelgangen vertelt hij aan Merel Ek dat hij vooral op haar expertise gaat leunen...

Top politici