Politici

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Politici

Intelligentie is super aantrekkelijk. En als er iets is waarvoor je toch wel wat verstand nodig hebt, is het de politiek. Het aantal vrouwen in de politiek neemt de afgelopen jaren sterk toe. Dat is niet alleen goed voor de diversiviteit, het zorgt er ook voor dat de politiek een stuk interessanter wordt. Steeds meer mooie vrouwen vullen belangrijke posities in. Zelfs als politiek zelf niks voor jou is, is het nog steeds de moeite waard om vrouwen als Dilan Yesilgöz, Lisa Westerveld of Lilian Marijnissen in de gaten te houden. Via kanalen als Instagram en natuurlijk onze website blijf je op de hoogte van al het leuks wat deze knappe dames doen!

Nieuws over politici

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Video: Merel Ek vanuit spannende hoek gefilmd door FVD-politicus

Merel Ek bedenkt zich voortaan twee keer voor ze Johan Derksen te hulp schiet! De blondine kreeg de woede van FVD over zich heen, en werd tot overmaat van ramp ook stiekem gefilmd...

Schokkend: Zo zag Caroline van der Plas eruit toen ze jong was

Caroline van der Plas, leidster van BBB, oftewel: de BoerBurgerBeweging. Ze is ontzettend veranderd sinds haar jeugd. Zo'n transformatie had je nooit verwacht!

Foto: Lisa Westerveld is verreweg de mooiste politica tijdens Prinsjesdag

Prinsjesdag: De dag van de hoedjes en gekke jurken. Tussen haar beschamend geklede collega's steekt blonde Lisa er in positieve zin héél erg bovenuit!

Foto: Johan Derksen loopt weg met tafeldame Dilan Yesilgöz bij Vandaag Inside

Zelden is het zo duidelijk dat twee mensen bij elkaar horen. Johan Derksen lijkt met Dilan Yesilgöz de ideale match gevonden te hebben!

Video: Sophie Hermans in tranen na keiharde uithaal Geert Wilders

Sophie Hermans houdt het niet droog wanneer haar mede politicus Geert Wilders weer eens een lompe opmerking maakt.

Foto: Thierry Baudet krijgt kind met deze beeldschone vrouw

Thierry Baudet (39) wordt voor het eerst vader. De trotse politicus vertelt het heugelijke nieuws samen met zijn wel erg mooie, zwangere vrouw Davide Heijmans in het weekblad ‘Weekend’. Is de politicus al begonnen aan de voorbereidingen, of nog steeds te veel bezig met zijn partij?

6 opvallende weetjes over PVDA-politica Marjolein Moorman

Marjolein Moorman is een naam die momenteel veel wordt genoemd. PvdA leidster Lilianne Ploumen is opgestapt en Marjolein Moorman zou wel eens de nieuwe vrouwelijke leider van de PvdA kunnen worden. Tijd om wat meer over Marjolein te weten te komen...

Top politici