In de Spotlight: Myron Koops, de vriendin van Youtuber Enzo Knol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je mag vinden wat je wil van Youtuber Enzo Knol, maar dat hij een goede smaak in vrouwen heeft staat vast. De vrolijke vlogger had eerst lang een relatie met Dee van der Zeeuw. We weten inmiddels allemaal hoe dat is afgelopen. Tegenwoordig staat Myron Koops aan zijn zijde.

In tegenstelling tot Enzo Knols ex Dee van der Zeeuw is er van zijn nieuwe liefde Myron Koops niet zo heel veel bekend. Enzo Knol houdt zijn vriendin zo veel mogelijk buiten de media. Dat nemen ze uiterst serieus: Myron Koops Instagram en Twitter zijn privé, en nadat bekend werd dat ze een relatie met Enzo Knol had heeft ze zelfs haar eigen Youtubekanaal verwijderd. Gelukkig zien we de blondine wel regelmatig langskomen in Enzo’s vlogs. En hoe!

Myron Koops in de vlogs van Enzo Knol

Myron Koops kwam in 2019 al af en toe langs in de vlogs van Enzo Knol, maar van een relatie tussen de twee was nog geen sprake. Uiteindelijk ‘lekte’ Myrons naam uit, en werd ze om een eind aan alle geruchten te maken voorgesteld op Enzo’s kanaal. Myron Koops leerde Enzo Knol kennen op een kartbaan. Myron is ook op gladde ondergrond een snelheidsduivel: ze heeft lang op hoog niveau geschaatst. Toen Enzo voor het programma De IJzersterkste een schaatscoach nodig had, wist hij dus wie hij moest bellen. Dat hij uiteindelijk aan deze mooie Drentse meid bleef hangen is natuurlijk meer dan logisch!

Foto’s van Myron Koops

Omdat het Instagram kanaal van Myron Koops op privé staat, moet je op een andere manier aan foto’s van Myron komen! Gelukkig zijn er op het Mannenzakenforum genoeg mensen die regelmatig pikante screencaps maken van de vlogs waarin Myron meedoet. Neem snel zelf een kijkje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?