Opkomende vrouwen

HomeVrouwenOpkomende vrouwen

Ontmoet Roxanne Bertels, vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel

Achter elke succesvolle man staat een succesvolle vrouw. Wielrenner Mathieu van der Poel heeft de bloedmooie Roxanne Bertels al even veroverd.

Robin van Hijfte is de volgende Eva Jinek

Goed opletten! De volgende Eva Jinek staat al klaar. Verslaggeefster Robin van Hijfte staat in de startblokken om Nederland te veroveren.

Ontmoet Splinter kandidaat Femke Merel van Kooten

De verkiezingen komen er weer aan. Daarom stellen we je even voor aan potentieel premier Femke Merel van Kooten Arissen.

Presentatrice Eva Eikhout is klein maar fijn

Presentatrice Eva Eikhout is ondanks haar lengte een vrouw van formaat. Je kent haar waarschijnlijk van het programma Weet Wat Je Date, waarin ze op zoek gaat naar het geheim van de liefde. Tijd om Eva eens beter te leren kennen.

Talitha Muusse is de nemesis van Mark Rutte

Talitha Muusse is klaar met alle maatregelen en beperkingen die het kabinet oplegt. Wat haar betreft mag Nederland weer wat meer open. Ze werpt zich daarmee op als nemesis van Mark Rutte.

Liese Luwel houdt van een feestje

Na het vertrek van Theo heerst er een sombere stemming in het Big Brother huis. Gelukkig valt daar wat aan te doen. De bewoners besluiten een goed feestje te geven. Kandidaat Liese Luwel danst de sterren van de hemel in haar gewaagde jurkje.

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: De vonken slaan over in Big Brother

Zit jij ook zo te smullen van het nieuwe Big Brother-seizoen? Twee nieuwe vrouwen hebben hun intrede gemaakt en beloven heel wat los te...

Foto updates

Pernille la Lau
Dionne Stax
Helene Hendriks
Welmoed Sijtsma
Nikki Herr
Sandra Schuurhof
Marlayne Sahupala
Tooske Ragas-Breugem
Annemarie Brüning
Maxima Zorreguieta

Laatste nieuws

Lisa Vol van O’G3NE straalt op podium in glitterjurk

De zusjes van OG3NE mochten tijdens de beste liedjes van het Songfestival optreden met Rise like a Phoenix. En dat deden ze bijzonder goed. Al helemaal Lisa, die straalde namelijk op het podium. Al kan dat ook zijn vanwege haar glitterjurk. 

De mooiste Instagram foto’s van Barbara Sloesen

Barbara Sloesen heeft in haar leven een hoop gedaan. Zo heeft ze in meerdere films en series gespeeld. Ook is ze erg actief op social media, voornamelijk Instagram. Daar plaatst ze regelmatig mooie foto's!

Feiten die je nog niet wist van Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel is een rijzende ster binnen het Nederlands muzieklandschap. Vele succesvolle samenwerkingen, meerdere hits die weken op rij in de top tien blijven staan en uitverkocht optreden na uitverkocht optreden. Maar wat weet jij nog niet over Maan?