Opkomende vrouwen

Home Vrouwen Opkomende vrouwen

Ontmoet Splinter kandidaat Femke Merel van Kooten

De verkiezingen komen er weer aan. Daarom stellen we je even voor aan potentieel premier Femke Merel van Kooten Arissen.

Presentatrice Eva Eikhout is klein maar fijn

Presentatrice Eva Eikhout is ondanks haar lengte een vrouw van formaat. Je kent haar waarschijnlijk van het programma Weet Wat Je Date, waarin ze op zoek gaat naar het geheim van de liefde. Tijd om Eva eens beter te leren kennen.

Talitha Muusse is de nemesis van Mark Rutte

Talitha Muusse is klaar met alle maatregelen en beperkingen die het kabinet oplegt. Wat haar betreft mag Nederland weer wat meer open. Ze werpt zich daarmee op als nemesis van Mark Rutte.

Liese Luwel houdt van een feestje

Na het vertrek van Theo heerst er een sombere stemming in het Big Brother huis. Gelukkig valt daar wat aan te doen. De bewoners besluiten een goed feestje te geven. Kandidaat Liese Luwel danst de sterren van de hemel in haar gewaagde jurkje.

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: De vonken slaan over in Big Brother

Zit jij ook zo te smullen van het nieuwe Big Brother-seizoen? Twee nieuwe vrouwen hebben hun intrede gemaakt en beloven heel wat los te...

De prachtige verloofde van Thierry Baudet blijft achter hem staan

Davide Heijmans, de verloofde van Thierry Baudet, maakt een mooi statement.

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

Foto updates

Willemijn Hoebert
Nikkie Plessen
Airen Mylene
Annemarie Brüning
Malou Petter
Robin Martens
Mirjam Bouwman
Sandra Schuurhof
Teske de Schepper
Claudia de Breij

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.