Mokkelscout spot dochter van….

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Net zoals er scouts langs de lijn bij voetbalwedstrijden staan, hebben wij ook mannetjes met oog voor jong talent rondlopen. Altijd aan het speuren naar iemand die opvalt, iemand die iets speciaals heeft, iemand die nét wat anders is dan de rest, en dus écht hengelt naar een plaatsje op ons forum. Komen we zo’n talentje tegen, dan delen we dat natuurlijk meteen met jullie! Deze week is dat de dochter van Ciske de Rat: Bo de Munk. Deze jongedame danst sinds kort samen met haar papa Danny de Munk bij het programma Dance Dance Dance. Zeg eens Bootje, wie ben jij eigenlijk?

Notities van onze mokkelscout…

We hebben gevraagd aan onze mokkelscout of hij wat gegevens aan ons door wilde geven, en hij is zo vriendelijk geweest om dat te doen. Lieve gozer hè. Maar wat blijkt? Jullie waren ons al voor! Bo de Munk heeft namelijk sinds afgelopen week een eigen pagina op ons mokkelforum. En jullie weten, zo’n plekje kun je niet zomaar verwerven. Daar moet je écht iemand voor zijn. Wij zijn dan ook dankbaar voor jullie mokkel-arendsoog. Maar goed, een scout zou geen scout zijn als hij niet wat notities heeft gemaakt tijdens zijn observatiesessie. Hierbij dus de de aantekeningen van onze talentenjager. Via anonieme bronnen is bekend geworden dat Bo uitvoerig is geanalyseerd tijdens de aflevering van Dance Dance Dance afgelopen vrijdag.

Bo de Munk, 22 jaar

  • Mooie kastanjebruine haren
  • Losse ‘samba’ heupen
  • Een goed linker én rechterbeen
  • Goed onderhouden voorgevel
  • Cacaobruine ogen om in te verzuipen
  • Een achterste van jewelste
  • Genetische aanleg voor entertainment
  • Sex Appeal
  • Kan stout kijken
  • Gevoel voor ritme

En nu?

We hebben dus kennis mogen maken met de wonderschone dochter van Danny de Munk. Oké, maar wat nu? Want papa Munk en dochter Munk zijn vorige week tijdens de halve finale naar huis gestuurd. Dat betekent dat we de ‘samba heupen’ van Bo’tje – zoals onze mokkelscout had genoteerd – vanavond niet gaan zien schudden. De ‘goed onderhouden voorgevel’ kunnen we ook wel vergeten. Wij hopen daarom dat de dochter van Danny snel weer terug op de buis komt. Misschien dat Chantal Janzen een pyjama party’tje bij d’r kan houden? Of dat ze bij Merel Westrik op de bank gaat zitten. Misschien dat we haar kunnen zien schitteren in Expeditie Robinson 2020. Waar het ook mag wezen, van ons mag je blijven en wij zien je graag weer vlug op onze vierkante schermpje verschijnen!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten