Vrouwen Nikkie Plessen, Fajah Lourens & meer Hot Topics

Nikkie Plessen, Fajah Lourens & meer Hot Topics

-

Nikkie Plessen, Fajah Lourens & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je kunt voorlopig niet meer van Europa naar Amerika vliegen, maar dat betekent niet dat er niets moois in de lucht te zien is. De screencaps op ons forum komen rechtstreeks van de bovenste plank van het wereldwijde web. Onder andere Nikki Plessen, Fajah Lourens, Leonie ter Braak en Rihanna vliegen voorbij!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen heeft het enorm druk met haar eigen merk. Toch heeft deze zakenvrouw ook nog tijd om haar hoofd af en toe op tv te laten zien. RTL Boulevard maakt soms namelijk gebruik van haar mode-diensten. Dat je er dan een gratis plaatje van Koningin Maxima bij krijgt, is mooi meegenomen. Grote vraag blijft: van welke potloodventer heeft Nikkie die jas gejat?

Fajah Lourens

Fajah Lourens heeft er een handje van om übergoede foto’s van zichzelf op Instagram te slingeren. Daarbij heeft ze niet altijd de spieren van haar killerbody nodig, zo blijkt uit haar feed op social media. Wat Fajahs andere kwaliteiten zijn, zie je in de verzameling van 91 (!) afbeeldingen die forumlid Heatsink in haar topic zette.

Leonie ter Braak

Wanneer er een braakliggend stukje vrouw op het internet rondslingert, kun je er vergif op innemen dat Leonie er wat mee te maken heeft. De Wie Is De Mol-kandidate heeft na haar reis door China niet stilgezeten. We zagen haar al eens in oma-ondergoed voor de camera verschijnen en deze keer past ze ook mét kleren aan prima op een screencap.

Rihanna

De winter was in Nederland niet súperkoud, maar dat geldt niet voor andere plekken op de wereld. Dan kan het zomaar zijn dat je op een rode loper staat en het een beetje koud krijgt. Dat overkwam Rihanna. Van deze foto’s van de zangeres in haar witte topje krijg je de rillingen!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Barney is klaar voor zachte comeback

Al die coronatoernooitjes op digitaal bord smaken naar meer!

#TBT: Merel Westrik

De kijkcijfers vielen tegen, maar het was de coronacrisis dat Ladies Night de nek om draaide. Tijd om even terug te blikken op de zonnige tijden van Merel Westrik.

Foto’s van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot Topics

Om met de hitte van deze Hot Topics te kunnen dealen heb je een balkon, een ijsje en badkleding nodig!