Vrouwen Nederlandse Vrouwen ZIEN: Marieke Elsinga deelt foto zonder make-up

ZIEN: Marieke Elsinga deelt foto zonder make-up

-

ZIEN: Marieke Elsinga deelt foto zonder make-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Aangezien Marieke Elsinga veel op tv te bewonderen is, zien we de presentatrice eigenlijk bijna alleen maar met een laag make-up op. Daarom liet ze de wereld zien hoe ze eruit ziet zónder make-up.

Marieke Elsinga gaat voor puur natuur

Marieke Elsinga staat, naast haar prachtige verschijning natuurlijk, bekend om haar eerlijkheid. Marieke houdt dan ook niet van al dat ‘neppe’ gedoe. Daarom deelde ze vandaag een selfie met de wereld, waarop ze geheel zonder make-up te zien is. Bij de foto schreef ze: ‘Dan de échte selfie. Zonder make-up. Doodmoe. Op de bank. Mét pukkel’. En ja, het moge gezegd worden: ook zonder een flinke laag make-up en zelfs mét pukkel ziet deze vrouw er nog fantastisch uit.

marieke elsinga zonder makeup

 

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo
Sandra Schuurhof

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening

Gerelateerde berichten