ZIEN: Marieke Elsinga deelt foto zonder make-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Aangezien Marieke Elsinga veel op tv te bewonderen is, zien we de presentatrice eigenlijk bijna alleen maar met een laag make-up op. Daarom liet ze de wereld zien hoe ze eruit ziet zónder make-up.

Marieke Elsinga gaat voor puur natuur

Marieke Elsinga staat, naast haar prachtige verschijning natuurlijk, bekend om haar eerlijkheid. Marieke houdt dan ook niet van al dat ‘neppe’ gedoe. Daarom deelde ze vandaag een selfie met de wereld, waarop ze geheel zonder make-up te zien is. Bij de foto schreef ze: ‘Dan de échte selfie. Zonder make-up. Doodmoe. Op de bank. Mét pukkel’. En ja, het moge gezegd worden: ook zonder een flinke laag make-up en zelfs mét pukkel ziet deze vrouw er nog fantastisch uit.

marieke elsinga zonder makeup

 

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten