ZIEN: Marieke Elsinga deelt foto zonder make-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Aangezien Marieke Elsinga veel op tv te bewonderen is, zien we de presentatrice eigenlijk bijna alleen maar met een laag make-up op. Daarom liet ze de wereld zien hoe ze eruit ziet zónder make-up.

Marieke Elsinga gaat voor puur natuur

Marieke Elsinga staat, naast haar prachtige verschijning natuurlijk, bekend om haar eerlijkheid. Marieke houdt dan ook niet van al dat ‘neppe’ gedoe. Daarom deelde ze vandaag een selfie met de wereld, waarop ze geheel zonder make-up te zien is. Bij de foto schreef ze: ‘Dan de échte selfie. Zonder make-up. Doodmoe. Op de bank. Mét pukkel’. En ja, het moge gezegd worden: ook zonder een flinke laag make-up en zelfs mét pukkel ziet deze vrouw er nog fantastisch uit.

marieke elsinga zonder makeup

 

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten