WOW: Miljuschka Witzenhausen maakt groot nieuws bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

‘Ik heb er al mijn geld ingestoken’, aldus Miljuschka Witzenhausen.

Miljuschka Witzenhausen heeft grootse plannen, dat maakte de tv-kokkin even geleden bekend via haar Instagrampagina. Als we Miljuschka mogen geloven, wordt dit haar grootste avontuur tot nu toe. Zo schijft ze bij de foto: ”Donderdag maak ik iets bekend waar ik al heel lang over droom. Ik heb al m’n geld erin gestoken, dus hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik.”. Ook plaatste ze er een poll bij met de vraag wat haar volgers denken welke grote onthulling Miljuschka zal gaan doen.

Wat is Miljuschka’s grote droom?

Dat brengt ons natuurlijk tot de volgende vraag: ‘Wat is Miljuschka’s grote droom dan?’. De kans dat het iets met eten te maken heeft is natuurlijk groot. Maar ja, een eigen restaurant zal het waarschijnlijk niet worden met alle coronamaatregelen. Wellicht dat Miljuschka een bezorgservice begint? Ach het blijft natuurlijk gissen tot Millie het nieuws donderdag zélf naar buiten brengt. Dus, stay tuned!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen maakt grote droom bekend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?