WOW: Miljuschka Witzenhausen maakt groot nieuws bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

‘Ik heb er al mijn geld ingestoken’, aldus Miljuschka Witzenhausen.

Miljuschka Witzenhausen heeft grootse plannen, dat maakte de tv-kokkin even geleden bekend via haar Instagrampagina. Als we Miljuschka mogen geloven, wordt dit haar grootste avontuur tot nu toe. Zo schijft ze bij de foto: ”Donderdag maak ik iets bekend waar ik al heel lang over droom. Ik heb al m’n geld erin gestoken, dus hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik.”. Ook plaatste ze er een poll bij met de vraag wat haar volgers denken welke grote onthulling Miljuschka zal gaan doen.

Wat is Miljuschka’s grote droom?

Dat brengt ons natuurlijk tot de volgende vraag: ‘Wat is Miljuschka’s grote droom dan?’. De kans dat het iets met eten te maken heeft is natuurlijk groot. Maar ja, een eigen restaurant zal het waarschijnlijk niet worden met alle coronamaatregelen. Wellicht dat Miljuschka een bezorgservice begint? Ach het blijft natuurlijk gissen tot Millie het nieuws donderdag zélf naar buiten brengt. Dus, stay tuned!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen maakt grote droom bekend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?