WOW: Anna Nooshin doet mee aan dit populaire tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ja, echt: Anna Nooshin gaat meedoen aan dit programma!

Het is een tijdje stil geweest rondom influencer Anna Nooshin. Na het relletje rondom de opening van haar Instagramattractie ‘The Upside Down’ in Amsterdam, hebben we maar weinig van Anna gehoord. Tot nu! Anna Nooshin is binnenkort namelijk te zien in één van de populairste programma’s van Nederland.

Anna Nooshin gaat Monica Geuze achterna

Anna Nooshin zal in 2021 namelijk te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Daarmee gaat ze infleuncer Monica Geuze achterna, die vorig seizoen voor heel wat commotie zorgde met haar deelname aan De Slimste Mens. (lees verder na de Instagrampost)

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De slimste mens (@deslimstemens_nl)

Anna Nooshin neemt het op tegen Fien Vermeulen en Helga van Leur

In het nieuwe seizoen van De Slimste Mens neemt Anna Nooshin het onder andere op tegen presentatrice en radio-dj Fien Vermeulen en weervrouw Helga van Leur. In een filmpje vertelt Anna aan haar volgers dat ze het allemaal best spannend vindt om mee te doen aan het programma, waarin algemene kennis centraal staat. “Ik heb vannacht niet heel goed geslapen eerlijk gezegd. Maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar nog iets moest doen wat ik héél eng vond. En ik kan je vertellen dat ik dit nog honderd keer enger vind dan live presenteren of een museum openen.”.

[poll id=”76″]

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?