Verliefde Emma Heesters deelt een zwoele foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zowel de mannelijke als vrouwelijke instagramvolgers van Emma Heesters weten dit kiekje zeker te waarderen!

Emma Heesters is alweer een tijdje samen met haar vriend voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn echter nog altijd smoorverliefd op elkaar. Hun relatie loopt zelfs zo lekker dat Emma, we quoten, ‘niet kan wachten om de rest van haar leven met hem door te brengen’. Met het onderstaande bericht op Instagram laat ze ons nog even zien hoe verliefd ze is.

(lees verder na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Volger Arie zegt wat iedereen denkt

De volgers van Emma Heesters weten het kiekje zeker te waarderen. De redenen voor deze waardering lopen echter wel nogal flink uiteen. Zo voelt vooral het vrouwelijke deel van de volgers vooral plaatsvervangende vlinders in de buik. De gevoelens van het mannelijke deel kunnen echter het beste omschreven worden door middel van de prachtige reactie van trouwe volger Arie. Wat een held.

comment Emma Heesters Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.