Verliefde Emma Heesters deelt een zwoele foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zowel de mannelijke als vrouwelijke instagramvolgers van Emma Heesters weten dit kiekje zeker te waarderen!

Emma Heesters is alweer een tijdje samen met haar vriend voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn echter nog altijd smoorverliefd op elkaar. Hun relatie loopt zelfs zo lekker dat Emma, we quoten, ‘niet kan wachten om de rest van haar leven met hem door te brengen’. Met het onderstaande bericht op Instagram laat ze ons nog even zien hoe verliefd ze is.

(lees verder na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Volger Arie zegt wat iedereen denkt

De volgers van Emma Heesters weten het kiekje zeker te waarderen. De redenen voor deze waardering lopen echter wel nogal flink uiteen. Zo voelt vooral het vrouwelijke deel van de volgers vooral plaatsvervangende vlinders in de buik. De gevoelens van het mannelijke deel kunnen echter het beste omschreven worden door middel van de prachtige reactie van trouwe volger Arie. Wat een held.

comment Emma Heesters Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.