Vrouwen Nederlandse Vrouwen Uitslag: Demi de Boer vs. Famke Louise

Uitslag: Demi de Boer vs. Famke Louise

-

Uitslag: Demi de Boer vs. Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het was de week waarin we allemaal Ronnie Flex konden zijn. Even mochten we in zijn huid kruipen tijdens de meest recente Battle of the Babes. Jullie konden kiezen uit de voormalige (Famke Louise) en de huidige (Demi de Boer) scharrel van deze Nederlandse rapper. Wat blijkt? Jullie trokken dezelfde conclusie als Ronnie. 

Je zou maar Ronnie Flex heten. Deze fulltime partybouwer heeft naast een lekkere carrière ook een vruchtbaar liefdesleven. Waar wij het als klootjesvolk met slechts Instagram-feeds moeten doen, had én heeft Ronnie Flex het genoegen om van de real deal van twee social media-meisjes te mogen proeven.

Lees ook: Battle of the Babes tussen Famke Louise en Demi de Boer

Battle of the Babes

Zo mag hij de Nederlandse zangeres en Instagram-model Famke Louise tot één van zijn voormalige bedpartners rekenen en hokt Ronnie nu met Demi de Boer, de dochter van voormalig voetballer Ronald de Boer. Aangezien deze twee dames het online lekker doen, hoopten wij dat jullie deze Battle of the Babes konden beslechten.

Toegegeven: daar hebben jullie ons niet in teleurgesteld. Sterker nog: Ronnie Flex zal er blij mee zijn, want Demi de Boer won deze scharrelstrijd door 66% van de stemmen binnen te slepen. Ondanks dat Demi dus een stuk minder bekend is dan Famke, kreeg zij toch veruit de meeste stemmen van jullie.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Wie heeft er trek in een plakje Miljuschka?

Jackie Groenen is de bal kwijt

Nu er geen voetbal is, zoekt Jackie Groenen een nieuwe hobby.