Trijntje Oosterhuis worstelt met jurk in The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Niemand minder dan Trijntje Oosterhuis speelde dit jaar Maria in de nieuwe editie van The Passion. Dit stond eigenlijk al op de planning voor vorig jaar, maar die editie ging toen niet door vanwege de coronacrisis. Ondanks alle maatregelen verliep de voorstelling goed, behalve voor Trijntje. De 48-jarige zangeres had zichtbaar moeite met haar jurk en hakken!

Lees ook FOTO: Nikkie Plessen’s korte winterjurkjes

Trijntje instabiel bij The Passion

Trijntje laat graag haar vrouwelijke vormen zien. Herinner je die veelbesproken zwarte jurk tijdens het Songfestival nog? Met decolleté geheel tot op de navel? Bij The Passion koos Trijntje wéér voor een spraakmakende outfit: een superstrakke jurk én instabiele hakjes. Een slimme regisseur had haar in deze omstandigheden geen centimeter laten bewegen. Toch moest de diva bij een paar liedjes zingen én wandelen tegelijk: een performance met hoge moeilijkheidsgraad dus! Het muzikale ging haar prima af, maar hoe Trijntje extreem voorzichtig over de straat stapte viel natuurlijk op bij de kijker. Haar worsteling met jurk en schoeisel zorgde voor veel discussie op Twitter. Check haar ‘instabiele’ optreden hieronder.

De cast van The Passion 2021

Freek Bartels en Trijntje Oosterhuis vervulden dit jaar de rollen van Jezus en Maria. De verteller was Humberto Tan. Acteurs Leo Alkemade en Tygo Gernandt vertolkten de rollen van Petrus en Pilatus, en Famke Louise kroop in de huid van Barabbas. Presentatrice Anita Witzier deed verslag van de virtuele ‘processie’. Zo’n 21.000 kijkers sloten zich daarbij aan. Na tien jaar wordt The Passion dit jaar door KRO-NCRV uitgezonden. The Passion stond dit jaar in het teken van het thema ‘Ik ben er voor jou’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.