Vrouwen Nederlandse Vrouwen TikTok Tuesday: Emma Heesters, Kes van den Broek en...

TikTok Tuesday: Emma Heesters, Kes van den Broek en Fabiola Volkers

-

TikTok Tuesday: Emma Heesters, Kes van den Broek en Fabiola Volkers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vandaag in TikTok Tuesday: Emma Heesters doet een leuk dansje in Rome, The Voice-deelneemster Kes van den Broek kan ook lekker dansen en we zijn in shock door het filmpje van Fabiola Volkers.

Emma Heesters doet dansje in Rome

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Emma Heesters Nederland vorige week inruilde voor het Italiaanse Rome. Zoals een professionele TikTokker betaamt, gaan de vrolijke filmpjes ook op vakantie gewoon door. Gelukkig maar, want dit filmpje hadden we voor geen goud willen missen!

Lees ook: Emma Heesters schittert op ‘eerste festival van Nederland’

@emmaheesters👩‍❤️‍👨🇮🇹 ##chacha ##chachaslide ##chachachallenge ##couple ##couplegoals ##fyp ##foryou♬ chachaslide – Ssica

Kes van den Broek kan ook lekker dansen

Dat The Voice-deelneemster Kes van den Broek elke noot weet te raken, is inmiddels geen geheim meer. De blondine blijkt bovendien ook nog eens een heus danstalent te zijn!

@kesvdbroek:))♬ original sound – audio_bbys

Fabiola Volkers shockeert volgers

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, het is Fabiola Volkers zonder make-up. Moest je even twee keer kijken? Dan ben je zeker niet de enige. De meeste volgers van de aandachtskoningin kende Fabiola dan ook niet meer terug. Wat nu in hemelsnaam in de onderstaande video aan het doen is, weet niemand. Maar ach, genoeg andere redenen om hem hier te posten!

@fabiolavolkersWanneer mensen me voor de 37171761616181929349932992 keer verbeteren op me woordenschat♬ origineel geluid – fabiolavolkers

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening