Actueel TikTok filmpjes van Anna Nooshin, Davina Michelle en Nochtli

TikTok filmpjes van Anna Nooshin, Davina Michelle en Nochtli

-

TikTok filmpjes van Anna Nooshin, Davina Michelle en Nochtli

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Tijd voor TikTok! Wat gebeurt er allemaal op dit voor sommigen nog ‘mysterieuze’ medium? Nou, er worden non-stop filmpjes geplaatst door jouw favoriete bekende vrouwen! Wat dacht je van Anna Nooshin met beerpong-bekers, Davina Michelle in haar natuurlijke habitat en Nochtli met een typisch TikTok-dansje?

Davina Michelle (@davinamichellemusic)

Geen festivals deze zomer betekent gelukkig niet dat we Davina Michelle hoeven missen. De zangeres heeft TikTok helemaal uitgevonden en verblijdt haar fans ook daar met talloze zangfilmpjes.

@davinamichellemusicBe Kind • @marshmellomusic ft. @halsey ▶️♬ origineel geluid – davinamichellemusic

Nochtli (@nochtlii)

Een tijdje terug was ze het onderwerp van de Fitgirl Friday: Nochtli. Wat blijkt? Deze dame doet zo nu en dan ook een dansje om aan haar cardiominuten te komen. Hebben wij effe geluk!

@nochtliiNice to know ya!🥰❤️ ##fyp ##foryou♬ Let’s Do It Again – J Boog

Anna Nooshin (@annanooshin)

Als je het over social media hebt, kan Anna Nooshin natuurlijk niet ontbreken. Ook deze dame is lekker actief op het platform. Zo geeft ze ons bijna dagelijks een inkijkje in haar quarantaineleven. Deze week stond er een eenzijdig potje beerpong op de planning.

@annanooshinDay 636353 of boredom ##tgif ##beerpong ##allbymyself ##foryoupage ##rosesarered ##seeyousoon ##fyp ##reallifeathome ##redcupchallenge♬ All By Myself – Céline Dion

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening