#ThrowbackThursday Angela Groothuizen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Ditmaal draait de #ThrowbackThursday volledig om een ‘voormalige’ Dolly Dot: Angela Groothuizen.

Angela Groothuizen

Dolly Dots

We trappen natuurlijk af met Angela’s carrière als Dolly Dot. Deze meidengroep zorgde er tenslotte voor dat de Alkmaarse Angela een bekende Nederlander werd. Iets waar ze overigens altijd wel een beetje moeite mee had. ”Ik houd er niet zo van om bekeken te worden als een bekende Nederlander. Je ziet mij ook niet zo snel op glamourfeestjes.” aldus Angela zelf.

Dat de Dolly Dots niet alleen in Nederland een grote hit waren, moge duidelijk zijn. Alhoewel het lied Love me just a little bit more een enorme hit in Nederland was, werd de meidengroep in het buitenland bekend met het nummer Radio. 

(lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Angela was ooit een h**r

Ja je leest het goed, Angela Groothuizen was ooit ‘een h**r’. Maar de vork steekt toch wel even net iets anders in de steel dan dat je nu wellicht denkt. Angela was namelijk geen ‘echte’ h**r, maar speelde een h**r in de film Snapshots. Een rolletje dat de blondine een aantal ‘gezellige’ uurtjes opleverde met de toen 65-jarige acteur Burt Reynolds.

(lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ach #Burtreynolds is niet meer. Ik was zijn tegenspeler ( ik speelde de h**r) in een film #snapshots Ik heb veel lol en lange gesprekken met hem gehad.

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Pittige tante

Dat de inmiddels 60-jarige Angela een strenge doch rechtvaardige dame is, is bij de meeste The Voice of Holland kijkers wel bekend. Angela heeft dan ook een ruime tijd op een van de vier rode stoelen gezeten in het hoofdprogramma. Iets dat radio-dj Giel Beelen destijds overigens niet helemaal begreep.

De ‘spraakmakende’ dj vroeg Angela in een van zijn uitzendingen of ‘ze niet beter voor The Voice Senior gevraagd had kunnen worden’. Hier reageerde Angela echter op met een bazenreactie: ”Ik werd gevraagd omdat ik een van de beste juryleden van Nederland ben. Altijd positief, maar wel kritisch”. *Mic drop*.

Angela Groothuizen heeft een open relatie

Oh ja, dan nog even dit. Dit ‘nieuwtje’ in kwestie was een aantal maanden geleden namelijk hét onderwerp van gesprek. Angela maakte namelijk zelf bekend een open relatie te hebben. Haar man, Rob, heeft namelijk nog een vrouw in zijn leven. Angela zelf heeft niet zo’n behoefte aan een tweede vriend. Dus helaas, mannelijk Angelaminnend Nederland, dat wordt voorlopig toch even plaatjes kijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Dolly Dots weer op tournee

Voor alle Dolly Dots-fans onder ons: goed nieuws! Onlangs maakten de 5 resterende Dolly Dots namelijk bekend dat ze weer op tour gaan. De concertreeks, genaamd Sisters on Tour, vindt dit jaar nog plaats als we de dames mogen geloven.

Laatste nieuws

Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto

Romee Strijd is pas moeder geworden, maar kon snel weer aan de slag als model! Ze neemt tegenwoordig wel een aantal opvallende attributen mee naar haar werk...

Opvallende Emma D’Arcy speelt hoofdrol in nieuwe GoT spin-off House of the Dragon

Wie is deze opvallende acteur die de hoofdrol in spin-off Game of Thrones: House of the Dragon gaat spelen?

Nicolette Kluijver zorgt voor verbazing met foto van nieuwe look

Presentatrice Nicolette Kluijver ondergaat een flinke metamorfose!

Gerelateerde berichten