Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap…

Monica Geuze

Groepsfoto! Monica Geuze had een heuse jachthaven-party met haar bikini-vriendinnetjes Jessie Jazz Vuijk en Vivian Hoorn. Dat zag er zo uit. Girls just wanna have fun – een passender onderschrift hadden we niet kunnen bedenken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Yolanthe Cabau

Bijna iedere man is fan van Yolanthe Cabau. Maar wist je dat de benen van Yolanthe Cabau ook een eigen fanclub verdienen? Na het zien van deze foto wil jij ook lid worden…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Jackie Groenen

Jackie Groenen mag haar tanden nog steeds niet in de kuiten van haar tegenstander zetten, dus is een sappig stukje watermeloen het beste alternatief. Smaakt naar meer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Airen Mylene

Nóg een groepsfoto! Airen Mylene poseert samen met haar collega-nachtwerkers. Dat klinkt een stuk minder spannend dan het is: Airen, Mirella en Evelien maken zich op voor een late editie van shownieuws. Ondanks het tijdstip zien de dames er nog zeer fris uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene) op

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten