Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze en Sylvana IJsselmuiden

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze en Sylvana IJsselmuiden

-

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze en Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Socials al gecheckt? Nee? Hoeft ook niet. Doen wij wel voor je. Wat je de afgelopen 24 uur gemist hebt: Sylvana IJsselmuiden speelde doktertje, Juultje Tieleman lachte om haar eigen grapjes, Monica Geuze poseerde voor de cover van haar nieuwe boek en Sanne Vloet smeert zich een ongeluk…

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman heeft schik op het strand. Volgens de caption lacht ze in deze foto om haar eigen grapjes. Wie zei er ooit dat vrouwen geen humor hebben?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Sylvana IJsselmuiden

Dokter Sylvana IJsselmuiden schrijft voor: Vitamine D! Ze raad je aan de komende warme dagen lekker de zon op te zoeken. Wie op zoek is naar meer vitamine S kan terecht op Sylvana’s Instagramfeed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Monica Geuze

Monica Geuze is niet alleen op de socials een bezig bijtje! Ze heeft namelijk een tweede boek geschreven. Over de inhoud van het boek kunnen we je nog weinig vertellen, maar de cover wordt in ieder geval mooi! Is deze foto geschikt?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Sanne Vloet

Model Sanne Vloet is ontzettend trots op haar eigen nieuwe merk huidproducten. Met deze foto’s ‘bewijst’ ze dat de smeersels werken. We vermoeden echter dat Sanne ook zonder wondermiddeltjes uit de voeten kan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening