Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze en Escha Tanihatu

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Verschil moet er zijn. Ook op Instagram. Zo draagt Mikky Kiemeney gewoon badkleding, terwijl Monica Geuze naar ‘swimwear’ gepromoveerd is. Dingen die we wél begrijpen: een blij gezicht, zoals die van Escha Tanihatu, of een droevig gezicht, zoals bij Juultje Tieleman…

Monica Geuze

Monica Geuze heeft nieuwe ‘swimwear’. Want badkleding klinkt tegenwoordig blijkbaar niet goed genoeg meer. Ze heeft ook iets weg te geven. Maar da’s het mooie van Instagram: je kunt ervoor kiezen het bericht te negeren, en je gewoon te vergapen aan de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Escha Tanihatu

Escha Tanihatu bedankt via Instagram al haar volgers voor de felicitaties. Door alle positieve aandacht voelde ze zich niet gewoon jarig, maar ‘mega jarig’. En dat voelt goed, zie je op onderstaande foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Escha Tanihatu Vera (@eschatanihatu) op

Mikky Kiemeney

In Nederland wordt je voor gek verklaard als je vroeg in de ochtend gaat zwemmen. Aan de Spaanse kust kan je zonder angst voor een hartaanval vroeg het water in gaan. Mikky Kiemeney doet niet anders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Juultje Tieleman

We sluiten af met een zeer intiem kiekje van Juultje Tieleman. De blondine voegt er slechts ‘be good’ aan toe. Bedoelt ze ‘gedraag je’? Dat is met foto’s van Juultje in de buurt vaak helaas erg lastig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten