Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze en Escha Tanihatu

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Verschil moet er zijn. Ook op Instagram. Zo draagt Mikky Kiemeney gewoon badkleding, terwijl Monica Geuze naar ‘swimwear’ gepromoveerd is. Dingen die we wél begrijpen: een blij gezicht, zoals die van Escha Tanihatu, of een droevig gezicht, zoals bij Juultje Tieleman…

Monica Geuze

Monica Geuze heeft nieuwe ‘swimwear’. Want badkleding klinkt tegenwoordig blijkbaar niet goed genoeg meer. Ze heeft ook iets weg te geven. Maar da’s het mooie van Instagram: je kunt ervoor kiezen het bericht te negeren, en je gewoon te vergapen aan de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Escha Tanihatu

Escha Tanihatu bedankt via Instagram al haar volgers voor de felicitaties. Door alle positieve aandacht voelde ze zich niet gewoon jarig, maar ‘mega jarig’. En dat voelt goed, zie je op onderstaande foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Escha Tanihatu Vera (@eschatanihatu) op

Mikky Kiemeney

In Nederland wordt je voor gek verklaard als je vroeg in de ochtend gaat zwemmen. Aan de Spaanse kust kan je zonder angst voor een hartaanval vroeg het water in gaan. Mikky Kiemeney doet niet anders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Juultje Tieleman

We sluiten af met een zeer intiem kiekje van Juultje Tieleman. De blondine voegt er slechts ‘be good’ aan toe. Bedoelt ze ‘gedraag je’? Dat is met foto’s van Juultje in de buurt vaak helaas erg lastig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten