Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga, Michaella Krajicek en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Klaar voor een klein Instagram-wereldreisje? Gratis vanuit je luie tuinstoel! Marieke Elsinga laat haar benen zien in Milaan, Emma Wortelboer neemt je mee naar Giethoorn, Sylvie Meis verkent Saint Tropez en Michaella Krajicek showt de mooiste twee heuvels van Amsterdam!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is op vakantie in Milaan! De allermooiste toeristische attractie van deze stad? Niet de beroemde kathedraal, maar de gebruinde benen van de presentatrice!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Michaella Krajicek

Michaella Krajicek brengt een ode aan haar favoriete stad in de hele wereld: Amsterdam. Al hadden we geen flauw idee dat onze hoofdstad zo heuvelachtig was!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla KRAJICEK (@misakrajicek) op

Sylvie Meis

Sylvie Meis omarmt het strand en het jetsetleven in Saint Tropez. En de chique Franse stad omarmt haar terug. Weinig vrouwen passen zó naadloos in het decor als onze kleine diva Sylvie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer beleeft avonturen op Nederlandse bodem. Warm is het wel, ook in het wereldberoemde Giethoorn. In een strak badpak roeit Emma daar door de kanaaltjes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🥵🥵🥵EMMA🥵🥵🥵 (@emmawortelboer) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten