Sociale Schoonheden met o.a. Katja Schuurman en Suzanne Schulting

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vandaag in Sociale Schoonheden: zien we Suzanne Schulting lekker van het weer genieten in haar bikini, komen we Nikkie Plessen tegen in de bosjes, doet Katja Schuurman een heerlijke #throwback en bewijst Klaasje Meijer dat ze er áltijd goed uitziet.

Suzanne Schulting

Laten we beginnen met shorttrackster Suzanne Schulting. Suzanne plaatst de laatste tijd meer vrije tijd kiekjes dan ooit tevoren. Zo ook deze leuke picknickfoto. Wij zijn fan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Enjoyed the sun, read a book and did some toe dipping yesterday🙏🏻💫

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Nikkie Plessen

Van Suzanne gaan we door naar de praatgrage Nikkie Plessen. Nikkie had het helemaal gehad hier in Nederland en vertrok zodra het kon naar het altijd zonnige Ibiza. Een palmboomkiekje mocht dan ook zeker niet ontbreken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

IBIZA ❤️ #family #friends #skirt #NIKKIE 💥NEW💥

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Katja Schuurman

Een van die vrouwelijke BN’ers die lekker actief op Instagram is, is Katja Schuurman. Daar komt nog bij dat deze prachtige vrouw met de zwoele stem ons ook zo nu en dan verblijdt met een heerlijke #throwback. Zo ook deze week weer. Wat een prachtplaatje!

Klaasje Meijer

Tot slot: het blonde deel van K3, Klaasje Meijer. Klaasje laat haar volgers op Instagram weten dat het dragen van een mondkapje echt geen overbodige luxe is. Dat statement zet ze kracht bij door zelf ook een mondkapjes-selfie te plaatsen. We moeten zeggen: ook met mondbedekking ziet deze dame er rete goed uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten