Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Sensi Lowe

Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Sensi Lowe

-

Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Sensi Lowe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Goedemorgen! Vandaag staat er weer een heerlijk overzichtje voor je klaar, dat tot de nok toe gevuld is met Sociale Schoonheden!

Geraldine Kemper

We beginnen deze ochtend met een prachtig kiekje, gedeeld door Geraldine Kemper. Geraldine neemt een voorbeeld aan vrouwen als Miljuschka Witzenhausen en Marieke Elsinga en laat haar volgers zien dat ook zij trots is op haar lichaam. En terecht!

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney heeft een romantisch avondje achter de rug met voetballer Frenkie de Jong. Mikky schreef bij het kiekje: ”Yesterday, the tapas night i’ve been waiting for.”. Een prachtige dame, wiens liefde ook nog een door de maag gaat. Frenkie heeft het flink getroffen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

yesterday, the tapas night I‘ve been waiting for 🤤

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Nikkie Plessen

Mikky Kiemeney was overigens niet de enige die zin had in een vreetfestijn. Ook modegoeroe Nikkie Plessen was wel toe aan een happie eten. Dit deed ze overigens in torenhoge gouden laarzen. Nikkie zorgt er in ieder geval voor dat we haar niet kunnen missen, mochten we haar een keer tegenkomen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Time for dinner 🍴 #work #dinner 🍷 #dress #NIKKIE #selectedbyKateMoss

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Sensi Lowe

Tot slot: Sensi Lowe. We moeten toegeven dat dit stiekem wel ons favorietje van de vier posts is. Waarom? Nou Sensi Lowe, in een markeerstiftroze badpak, in de IKEA. Alleen Sensi kan het verzinnen. Sensi heeft in haar eentje dan ook geheel mannelijk Nederland aangezet tot de aanschaf van een nieuwe PAX-kast.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...