Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Een nieuwe dag betekent een nieuw overzichtje gevuld met Sociale Schoonheden. Vandaag zien we een jonge Katja Schuurman, deelt Yolanthe Cabau een spannend kiekje, laat Geraldine Kemper zien hoe lenig ze is en vertelt Olcay Gulsen een geheimpje.

Katja Schuurman

Katja Schuurman voelde zich een beetje nostalgisch en besloot een kiekje uit de oude doos te delen met haar volgers. Op de foto is de brunette 17 lentes jong. En ja, ook toen zag de inmiddels 45-jarige Katja er prachtig uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau mocht afgelopen maand de All Time Favorite Award in ontvangst nemen. Zoals de naam al doet vermoeden is de ex-voetbalvrouw uitgeroepen tot de favoriet van de Nederlandse man over het afgelopen decennium. En ja, al helemaal na het zien van het onderstaande kiekje, begrijpen wij wel waarom!

Geraldine Kemper

Iemand die altijd wel in is voor een beetje lol, is Geraldine Kemper. Het is al een tijdje wat stiller rondom de presentatrice, en dat vinden we toch wel jammer. Gelukkig is Gerrie zelf niet social media-schuw en deelt ze zo nu en dan een leuk fotootje met ons. Zo ook die van gistermiddag, toen ze een fietstochtje door Amsterdam maakte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Olcay Gulsen

Sinds de oprichting van haar beautymerk Olcay Gulsen Beauty, zien we Olcay Gulsen eigenlijk alleen nog maar met allerlei smeerspulletjes in de hand. Gelukkig kunnen wij mannen hier doorheen kijken en weten we deze foto alsnog zeer te waarderen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten