Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Gaby Blaaser wil dat je De Bachelorette gaat kijken, Amy Vol hoopt dat je inschakelt als OG3NE weer ‘n liedje klaar heeft, Sensi Lowe zit alvast in de goede stemming en Gwen van Poorten heeft de smaak van het weekend ook al te pakken…

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser fladdert bijna weg in haar vleermuis-topje! Ze heeft alvast verschrikkelijk veel zin in de nieuwe aflevering van De Bachelorette. Ga jij ook kijken?

Lees ook: Chantal Janzen wint met overmacht van Gaby Blaaser

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Sensi Lowe

Sensi Lowe en een vriendin zoeken naar een derde lid voor hun Charlie’s Angels-groepje. Er is wel één vereiste: je moet goed met bananen zijn…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Amy Vol

Amy Vol, een-derde van OG3NE, waarschuwt je alvast: er komt deze week weer een nieuwe Home Isolation-medley aan! Ze bezegelt de boodschap met een kusje. Dan moet je wel gaan kijken, toch?

Lees ook: OG3NE brengt ode aan vieze oude man

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten gaf haar dag een dikke 9,5. Ondanks dat ze die dag helemaal niet op dit bootje zat. Nu zijn we extra benieuwd wat ze die dag wél allemaal gedaan heeft. Ook vraagt ze je om jouw dagcijfer. Deze foto zorgt alvast voor een automatische voldoende. Thanks Gwen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.

Gerelateerde berichten