Actueel Screencap Saturday: Dionne Stax in DNA Onbekend

Screencap Saturday: Dionne Stax in DNA Onbekend

-

Screencap Saturday: Dionne Stax in DNA Onbekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Sinds haar overstap naar AVROTROS zien we Dionne Stax helaas een stuk minder vaak. Afgelopen donderdag was de blondine na een korte pauze eindelijk weer eens op televisie te bewonderen. Dat vieren we met verse screencaps!

Dionne Stax in DNA Onbekend

Toen Caroline Tensen de commerciël*n verkoos boven de publieke omroep, liet ze een gat achter. Dionne Stax sprong in dat gat toen ze van de NOS naar de AVROTROS overstapte: Dionne Stax kon Caroline Tensen snel opvolgen als presentatrice van DNA Onbekend.

Eindelijk weer Dionne Stax op tv!

Donderdag 21 mei was het dan eindelijk zover: DNA Onbekend was na een stop van 3 maanden weer terug op de buis. Dionne straalde als vanouds. De blondine is met haar interviewskills en die meelevende blik de perfecte persoon voor dit programma.

Dionne Stax screencaps

Dat wij niet de enigen waren die donderdag voor de buis zaten om een glimp op te vangen van een van onze favoriete (ex)-nieuwslezeressen mag duidelijk zijn. DNA Onbekend met Dionne Stax trok namelijk maar liefst ruim 1.2 miljoen kijkers. Tussen die 1,2 miljoen kijkers zaten gelukkig mensen die ons alleen een plezier deden door de beste momenten te screencappen! (Dank aan dutchcapper)

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden
Maaike Timmerman
Nikki Herr

Laatste nieuws

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Geef je mening