Actueel Screencap Saturday: Dionne Stax in DNA Onbekend

Screencap Saturday: Dionne Stax in DNA Onbekend

-

Screencap Saturday: Dionne Stax in DNA Onbekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Sinds haar overstap naar AVROTROS zien we Dionne Stax helaas een stuk minder vaak. Afgelopen donderdag was de blondine na een korte pauze eindelijk weer eens op televisie te bewonderen. Dat vieren we met verse screencaps!

Dionne Stax in DNA Onbekend

Toen Caroline Tensen de commerciël*n verkoos boven de publieke omroep, liet ze een gat achter. Dionne Stax sprong in dat gat toen ze van de NOS naar de AVROTROS overstapte: Dionne Stax kon Caroline Tensen snel opvolgen als presentatrice van DNA Onbekend.

Eindelijk weer Dionne Stax op tv!

Donderdag 21 mei was het dan eindelijk zover: DNA Onbekend was na een stop van 3 maanden weer terug op de buis. Dionne straalde als vanouds. De blondine is met haar interviewskills en die meelevende blik de perfecte persoon voor dit programma.

Dionne Stax screencaps

Dat wij niet de enigen waren die donderdag voor de buis zaten om een glimp op te vangen van een van onze favoriete (ex)-nieuwslezeressen mag duidelijk zijn. DNA Onbekend met Dionne Stax trok namelijk maar liefst ruim 1.2 miljoen kijkers. Tussen die 1,2 miljoen kijkers zaten gelukkig mensen die ons alleen een plezier deden door de beste momenten te screencappen! (Dank aan dutchcapper)

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening