Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sanne Vogel voorlopig uitgevlogen

Sanne Vogel voorlopig uitgevlogen

-

Sanne Vogel voorlopig uitgevlogen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Sanne Vogel wil haar nestje voorlopig niet verlaten. De actrice beviel eind december van een tweeling. We hoeven daarom niet te verwachten dat ze binnenkort haar vleugels weer spreidt om de acteerwereld weer in te vliegen.

Sanne werd op 28 december 2019 moeder van een tweeling. Met twee van die kleine koters is het druk in het nestje van Vogel, die voorlopig ook niet denkt aan een terugkeer. Het theater, het witte doek en de platgedrukte beeldbuis zullen dus nog even op haar moeten wachten.

Sanne wil de komende periode dus vooral huismus zijn. De afgelopen jaren werkte ze aan verschillende film- en theaterprojecten. Na de bevalling is het dus maar de vraag wanneer ze deze werkzaamheden weer gaat oppakken. Met andere woorden: deze Vogel is dus voorlopig uitgevlogen. Maar dat betekent dus allerminst dat ze haar nestje verlaat, zegt ze in een post op Instagram.

Nesteldrang

Naast alle oestrogenisch geneuzel (kindjes lief, man lief, iedereen lief) bevestigt Sanne dat ze voorlopig mama Vogel is in plaats van een theatermeesje. Eerder gaf haar management al aan dat ze de rust goed kon gebruiken. Daarom lijkt een wekker in de ochtend geen goed idee.

En gaaf haar eens ongelijk: met twee van die vroege zangvogels heb je geen wekker meer nodig. Dat is natuurlijk niet de enige reden; de 35-jarige actrice heeft nu twee koters onder haar vleugels en dat is natuurlijk al een fulltime job.

Wanneer Sanne de theaters weer binnen fladdert, is dus niet bekend. Haar management kan daar ook geen uitspraken over doen. Voor vogelspotten zullen we de komende weken naar het bos en andere natuurplaatsen moeten.

© Instagram Sanne Vogel

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening