Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Robin Martens

Wie de forumpagina van Robin Martens vandaag of gisteravond heeft bekeken, kreeg spontaan last van een opvlieger. De actrice showt daar namelijk het resultaat van haar vele fitnesssessies van de afgelopen tijd.

Jutta Leerdam

Nog een andere dame die zich altijd in het zweet blijft werken, is onze favoriete schaatsster Jutta Leerdam. Wat ze daarvoor nodig heeft? Focus. Jutta is natuurlijk de beroerdste niet en doet haar focusblik even voor op het forum.

Maaike Timmerman

Waar Goedemorgen Nederland-presentatrice Maaike Timmerman normaal gesproken voor een zakelijke look gaat op televisie, verscheen de brunette in de aflevering van gisteren echter in een andere outfit ten tonele. En ja, wij zijn fan!

Klaasje Meijer

Waarom óók volwassenen fan zijn van K3 wordt wel duidelijk na het zien van de laatste foto’s op het forumtopic van K3’tje Klaasje Meijer.

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?

Gerelateerde berichten