Rondje Forum: Foto’s van Eva Jinek, Jennifer Hoffman & Britt Dekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nu de temperaturen langzaam omlaag gaan, zitten we weer wat vaker voor de buis. Gelukkig valt er genoeg te kijken! Check hier de mooiste foto’s en caps van o.a. Jennifer Hoffman, Eva Jinek en Britt Dekker!

Jennifer Hoffman

We hebben de leukste plekjes in Nederland inmiddels wel gezien, maar toch blijven we kijken naar 3 Op Reis. De reden: Jennifer Hoffman. Met haar aanstekelijke reislust is zelfs kamperen in de achtertuin leuk!

Eva Jinek

Eva Jinek had een lekkere week: ze kreeg een nominatie voor de Televizier-Ster, en mocht #ikdoenietmeermee-BN’ers aan de tand voelen over hun opvallende corona-standpunten. Eva voelt zich goed, en dat kan je zien!

Britt Dekker

De altijd vrolijke Britt Dekker schoof ook aan bij Jinek. Daar kwam ze met wijze woorden: ze sprak zich uit tegen #ikdoenietmeermee, en weigerde haar mening over coronamaatregelen te geven omdat ze er ‘niet genoeg verstand’ van zou hebben. Als spreken zilver is, en zwijgen goud – dan wint Britt beide medailles!

Annechien Steenhuizen

Weinig nieuwlezeressen zijn zo constant als Annechien Steenhuizen. Dat wil niet zeggen dat ze saai is. Integendeel! Check deze caps, en je snapt hoe ze het nieuws vaak nóg interessanter weet te maken!

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten