Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum: Foto's van Chantal Janzen, Sylvana IJsselmuiden &...

Rondje Forum: Foto’s van Chantal Janzen, Sylvana IJsselmuiden & Meer

-

Rondje Forum: Foto’s van Chantal Janzen, Sylvana IJsselmuiden & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Bevrijdingsdag! Hoe voelen we ons? Vrij? Niet bepaald. Thuisquarantaine doet dat met je. Omdat buiten bevrijding vieren niet kan vandaag, doen we het binnen. Je ogen de kost geven, da’s een vorm van visuele bevrijding. Met deze foto’s van Chantal Janzen, Sylvana IJsselmuiden, Puck Pomelien Busser en Rose Bertram kan je hopelijk toch nog een klein bevrijdingsfeestje bouwen.

Chantal Janzen

Chantal Janzen had even een momentje van zelfreflectie. Letterlijk. De presentatrice, inmiddels veertiger, confronteerde zichzelf met haar eigen zijaanzicht in sportkleding. Ziet er helemaal niet verkeerd uit Chantal!

Sylvana IJsselmuiden

Knuffelen mag niet meer sinds de coronacrisis. Sylvana IJsselmuiden heeft nog steeds behoefte aan ‘n knuffel. Gelukkig kan ze nog bij haar honden aankloppen voor wat welverdiende affectie.

Puck Pomelien Busser

Een Rondje Forum-primeur: we verwijzen je niet alleen naar foto’s, maar ook naar video’s op ons forum! Forumlid Damrakkes maakte een compilatie van de mooiste (bewegende) momentjes van Puck Pomelien Busser in verschillende tv-programma’s.

Rose Bertram

Wist je dat Rose Bertram ‘gewoon’ uit België komt? Omdat we buren zijn mogen wij deze bikinidame ook een klein beetje claimen. Ze is graag geziene gast bij Sports Illustrated, en heeft een meer dan smakelijk Instagramkanaal. Wat een vrouw!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening