Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum: Bo Maerten, Carolien Spoor, Romy Monteiro en...

Rondje Forum: Bo Maerten, Carolien Spoor, Romy Monteiro en Miljuschka Witzenhausen

-

Rondje Forum: Bo Maerten, Carolien Spoor, Romy Monteiro en Miljuschka Witzenhausen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vandaag in Rondje Forum zien we spannende foto’s van Bo Maerten, zien we Carolien Spoor lekker genieten, heeft Romy Monteiro weer leuke foto’s gedeeld en zien we Miljuschka Witzenhausen innig knuffelen met een flespompoen.

Bo Maerten doet spannende shoot

Bo Maerten is razend populair. Deze dame is dan ook verantwoordelijk voor een groot aandeel in de kijkcijfers van GTST. Bovendien gaat de brunette ook erg lekker op het Mannenzaken forum. Zo verschenen er onlangs een paar spannende kiekjes van Bo, die je even gezien moet hebben!

Carolien Spoor is lekker op vakantie

Actrice Carolien Spoor heeft Nederland deze week ingeruild voor een zonnige vakantiebestemming. Zoals een echte vakantieganger betaamt, deelt ze haar vakantiekiekjes met haar trouwe volgers. En ja, ook deze foto’s zijn een klik waard!

Romy Monteiro deelt weer nieuwe foto’s

Sinds haar relatie met fotograaf Jasper Suyk, deelt musicalster Romy Monteiro meer fotootjes dan ooit tevoren. Vaak in ééndelig badkostuum. En daar maakt ze een heleboel mensen blij mee!

Miljuschka Witzenhausen knuffelt innig met een flespompoen

Tot slot hebben we daar nog onze favoriete tv-kokkin Miljuschka Witzenhausen. Dat Millie van groentes houdt, weten we natuurlijk. Wat we nog niet wisten, is dat ze toch wel een hele bijzondere band heeft met de flespompoen… Voor bewijsmateriaal verwijzen we je graag door naar haar forumpagina.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening