Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum: Bo Maerten, Carolien Spoor, Romy Monteiro en...

Rondje Forum: Bo Maerten, Carolien Spoor, Romy Monteiro en Miljuschka Witzenhausen

-

Rondje Forum: Bo Maerten, Carolien Spoor, Romy Monteiro en Miljuschka Witzenhausen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vandaag in Rondje Forum zien we spannende foto’s van Bo Maerten, zien we carolien Spoor lekker genieten, heeft Romy Monteiro weer leuke foto’s gedeeld en zien we Miljuschka Witzenhausen innig knuffelen met een flespompoen.

Bo Maerten doet spannende shoot

Bo Maerten is razend populair. Deze dame is dan ook verantwoordelijk voor een groot aandeel in de kijkcijfers van GTST. Bovendien gaat de brunette ook erg lekker op het Mannenzaken forum. Zo verschenen er onlangs een paar spannende kiekjes van Bo, die je even gezien moet hebben!

Carolien Spoor is lekker op vakantie

Actrice Carolien Spoor heeft Nederland deze week ingeruild voor een zonnige vakantiebestemming. Zoals een echte vakantieganger betaamt, deelt ze haar vakantiekiekjes met haar trouwe volgers. En ja, ook deze foto’s zijn een klik waard!

Romy Monteiro deelt weer nieuwe foto’s

Sinds haar relatie met fotograaf Jasper Suyk, deelt musicalster Romy Monteiro meer fotootjes dan ooit tevoren. Vaak in ééndelig badkostuum. En daar maakt ze een heleboel mensen blij mee!

Miljuschka Witzenhausen knuffelt innig met een flespompoen

Tot slot hebben we daar nog onze favoriete tv-kokkin Miljuschka Witzenhausen. Dat Millie van groentes houdt, weten we natuurlijk. Wat we nog niet wisten, is dat ze toch wel een hele bijzondere band heeft met de flespompoen… Voor bewijsmateriaal verwijzen we je graag door naar haar forumpagina.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Famke Louise
Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof

Laatste nieuws

Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Ooit verwacht dat je als man met een doos tissues op schoot snikkend naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van 'haar' Amelie...

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

Geef je mening