Rondje Forum: Bo Maerten, Carolien Spoor, Romy Monteiro en Miljuschka Witzenhausen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vandaag in Rondje Forum zien we spannende foto’s van Bo Maerten, zien we carolien Spoor lekker genieten, heeft Romy Monteiro weer leuke foto’s gedeeld en zien we Miljuschka Witzenhausen innig knuffelen met een flespompoen.

Bo Maerten doet spannende shoot

Bo Maerten is razend populair. Deze dame is dan ook verantwoordelijk voor een groot aandeel in de kijkcijfers van GTST. Bovendien gaat de brunette ook erg lekker op het Mannenzaken forum. Zo verschenen er onlangs een paar spannende kiekjes van Bo, die je even gezien moet hebben!

Carolien Spoor is lekker op vakantie

Actrice Carolien Spoor heeft Nederland deze week ingeruild voor een zonnige vakantiebestemming. Zoals een echte vakantieganger betaamt, deelt ze haar vakantiekiekjes met haar trouwe volgers. En ja, ook deze foto’s zijn een klik waard!

Romy Monteiro deelt weer nieuwe foto’s

Sinds haar relatie met fotograaf Jasper Suyk, deelt musicalster Romy Monteiro meer fotootjes dan ooit tevoren. Vaak in ééndelig badkostuum. En daar maakt ze een heleboel mensen blij mee!

Miljuschka Witzenhausen knuffelt innig met een flespompoen

Tot slot hebben we daar nog onze favoriete tv-kokkin Miljuschka Witzenhausen. Dat Millie van groentes houdt, weten we natuurlijk. Wat we nog niet wisten, is dat ze toch wel een hele bijzondere band heeft met de flespompoen… Voor bewijsmateriaal verwijzen we je graag door naar haar forumpagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.