Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 7-8: Foto's van Suzanne Schulting, Britt Scholte...

Rondje Forum 7-8: Foto’s van Suzanne Schulting, Britt Scholte en Emma Deckers

-

Rondje Forum 7-8: Foto’s van Suzanne Schulting, Britt Scholte en Emma Deckers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Deze dames nemen een duik! Al zoeken ze lang niet allemaal naar verkoeling: Suzanne Schulting duikt de sportschool in, Emma Deckers duikt in een versierde donut, Ancilla van de Leest duikt de oude doos in. Britt Scholte heeft het wél begrepen en zoekt het zwembad op…

Suzanne Schulting

Terwijl de gemiddelde mens met deze temperaturen al begint te zweten van een tripje naar de koelkast, blijft Suzanne Schulting stoïcijns pompen in de gym. Ieder z’n ding. Zou ze een persoonlijke waterdrager nodig hebben?

Britt Scholte

Britt Scholte heeft het véél beter bekeken. De actrice heeft een verkoelend zwembad opgezocht. Al dobberend op een luchtbedje kleurt ze haar achterkant een beetje bij.

Emma Deckers

Emma Deckers is zéér trots op haar bijrolletje in Alles is zoals het zou moeten zijn. Ze viert het met een donut, met daarop een piepklein eetbaar filmpostertje. Smakelijk Emma!

Ancilla van de Leest

Forumlid shiny stapte in de tijdmachine en kwam terug met een lading foto’s van Ancilla van de Leest (toen nog Ancilla Tilia). Deze moet je gezien hebben!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening