Rondje Forum 7-7: Foto’s van Monique Westenberg, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vliegtuigen mogen eindelijk weer richting warme bestemmingen binnen Europa. Voor je favoriete bekende vrouwen is zo’n reisje snel geboekt. Monique Westenberg en Nikkie Plessen trokken meteen hun bikini aan. Bridget Maasland en Robin Martens bleven thuis, maar weten ook zonder zuid-Europees zonnetje te stralen!

Monique Westenberg

De liefde tussen Monique Westenberg en André Hazes zou op een vakantie-eiland weer opgebloeid zijn. Het zal dus geen toeval zijn dat de twee zich nu weer aan het strand bevinden! André denkt nu wel twee keer na voor hij deze dame laat glippen!

Nikkie Plessen

Ook Nikkie Plessen is nadat de vakantielichten op groen gingen als de wiedeweerga vertrokken naar warmere oorden. Waar de blondine nu is kan ze eindelijk wél gewoon haar bikini aan!

Bridget Maasland

Bridget Maasland kan niet weg: iemand moet aan de desk van RTL Boulevard staan! Zonder Nikkie en haar afleidende achtergrondbenen heeft Bridget besloten met een knalblauwe jurk álle aandacht op zich te vestigen!

Robin Martens

Aan die lucht te zien viert Robin Martens dit jaar vakantie in Nederland. Verstandig, geldbesparend, en helemaal niet zo’n straf!

Artikel delen:

Laatste nieuws

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Geraldine Kemper laat nieuwe liefde zien in Rooijakkers Over De Vloer

Tijdens een intieme 'housewarming' bij Rooijakkers over de Vloer onthult Geraldine Kemper alweer van de markt te zijn. Wie is de gelukkige?

Gerelateerde berichten