Rondje Forum 4-7: Foto’s van Katja Schuurman, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het Mannenzakenforum is er voor iedereen. Of je nou fan bent van benen, voorgevels of een andere categorie – je zult er sowieso iets naar je gading vinden. Deze keer zijn het Katja Schuurman, Nikkie Plessen, Carola Schouten en Miljuschka Witzenhausen die met nieuwe uiterst interessante foto’s komen…

Katja Schuurman

Katja Schuurman is inmiddels hoogzwanger, en ze is dankbaar voor van alles en nogwat. Op Instagram neemt ze de tijd om haar voorgevel eens goed in het zonnetje te zetten. ‘Ollie en Bollie’ noemt Katja ze: hun transformatie van lustopwekkende objecten naar ‘melkfabrieken’ (Katja’s woorden) noemt ze fascinerend. Daar hoort Katja kennende natuurlijk een pikante foto bij!

Nikkie Plessen

Wie kijkt RTL Boulevard puur om Nikkie Plessen in actie te zien? Ook als ze niet echt in actie komt maakt de blonde ondernemer een verpletterende indruk. Zelfs als ze met de benen over elkaar in een fauteuil ergens achter in beeld verschijnt, eist ze meer aandacht op dan de presentatoren!

Carola Schouten

Over benen gesproken: forumlid Puma is fan van het onderstel van minister Carola Schouten. Geen voor de hand liggende combinatie, maar zeker een kijkje waard!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen onthult een donker geheim: ze zweert bij ‘figuur corrigerend ondergoed’. De werking van deze behulpzame onderkleding bewijst ze met een weinig verhullende foto

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten