Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 16/9: Marieke Elsinga, Lieke Martens en Puck...

Rondje Forum 16/9: Marieke Elsinga, Lieke Martens en Puck Moonen

-

Rondje Forum 16/9: Marieke Elsinga, Lieke Martens en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vandaag komen we foto’s van Marieke Elsinga’s nieuwe outfit tegen, zien we waar Puck Moonen helemaal gelukkig van wordt en laten we je de allernieuwste foto’s van Lieke Martens zien.

Marieke Elsinga deelt nieuwe outfit

Presentatrice en radiobekendheid Marieke Elsinga wordt voor haar televisieklussen vaak in een keurig ietwat losvallend jurkje gehesen. In haar vrije tijd trekt Marieke echter liever wat anders aan. En ja, haar fans keuren deze look méér dan goed. De foto’s vind je natuurlijk op haar forumpagina!

Puck Moonen is altijd op haar wielrenfiets te vinden

Een dame die het hele jaar door topfit is, is wielrenster Puck Moonen. Puck is dan ook het hele jaar rond op haar wielrenfiets te vinden. Regen of geen regen, weer of geen weer: Puck Moonen fietst er lekker op los.

Lieke Martens op de foto voor Nike

Nu het voetbalseizoen weer helemaal van start is gegaan, blijven ook de bijbehorende fotoshoots voor bekende sportmerken niet uit. Topvoetbalster Lieke Martens was één van die speelsters die op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Je bekijkt de gloednieuws kiekjes op haar forumpagina!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Rozemarijn Moggré
Monique Smit
Klaasje Meijer (K3)
Airen Mylene
Evita Mac-nack

Laatste nieuws

Single mannen opgelet: Geraldine Kemper actief op dating-app

Elke single man in Nederland droomt ervan tijdens het swipen in dating-apps tegen het profiel van Geraldine Kemper aan te lopen. De single presentatrice onthult dat dit zomaar kan gebeuren!

Milou van Boer Zoekt Vrouw chilt in bubbelbad

Wat is het beste medicijn na een zware boswandeling? Chillen in een bubbelbad! Milou van BZV neemt het ervan in Noord-Frankrijk!

GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de 'doelpunt van het jaar'-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf...

Geef je mening