Rondje Forum 16/9: Marieke Elsinga, Lieke Martens en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vandaag komen we foto’s van Marieke Elsinga’s nieuwe outfit tegen, zien we waar Puck Moonen helemaal gelukkig van wordt en laten we je de allernieuwste foto’s van Lieke Martens zien.

Marieke Elsinga deelt nieuwe outfit

Presentatrice en radiobekendheid Marieke Elsinga wordt voor haar televisieklussen vaak in een keurig ietwat losvallend jurkje gehesen. In haar vrije tijd trekt Marieke echter liever wat anders aan. En ja, haar fans keuren deze look méér dan goed. De foto’s vind je natuurlijk op haar forumpagina!

Puck Moonen is altijd op haar wielrenfiets te vinden

Een dame die het hele jaar door topfit is, is wielrenster Puck Moonen. Puck is dan ook het hele jaar rond op haar wielrenfiets te vinden. Regen of geen regen, weer of geen weer: Puck Moonen fietst er lekker op los.

Lieke Martens op de foto voor Nike

Nu het voetbalseizoen weer helemaal van start is gegaan, blijven ook de bijbehorende fotoshoots voor bekende sportmerken niet uit. Topvoetbalster Lieke Martens was één van die speelsters die op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Je bekijkt de gloednieuws kiekjes op haar forumpagina!

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten